Εγκαίνια του Κοινωνικού Παντοπωλείου στο Δήμο Αγίων Αναργύρων

Η Μονάδα Κοινωνικής – Προεπαγγελματικής Αποκατάστασης «ΔΡΑΣΗ», η οποία λειτουργεί με τη στήριξη του κοινωνικού μη κερδοσκοπικού φορέα «Κοινωνικές Συνεταιριστικές Δραστηριότητες Ευπαθών Ομάδων – ΕΔΡΑ» πραγματοποίησε τα εγκαίνια του Κοινωνικού Παντοπωλείου, που βρίσκεται στην οδό Χίου και Καλύμνου, στους Αγίους Αναργύρους, την Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2010 στις 6:30 μ.μ.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το οποίο λειτουργεί σε συνεργασία με το Δήμο Αγίων Αναργύρων, έχει ως σκοπό την κάλυψη με τρόφιμα, ρούχα ή άλλα είδη οικιακής χρήσης τους οικονομικά αδύναμους κατοίκους του Δήμου.

Το Παντοπωλείο μπορεί να προσφέρει δωρεάν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε άπορα άτομα που στερούνται των βασικών ειδών διαβίωσης (ηλικιωμένοι, μονογονεϊκές οικογένειες, πολύτεκνοι, ΑμεΑ), καθώς επίσης προϊόντα με μεγάλη έκπτωση σε όλες τις κατηγορίες της πρώτης ομάδας με χαμηλά εισοδήματα (ηλικιωμένοι, μονογονεϊκές οικογένειες, πολύτεκνοι, ΑμεΑ). Τέλος, κάθε πολίτης μπορεί να αγοράσει τα προϊόντα του Παντοπωλείου σε τιμές super market και με αυτόν τον τρόπο να στηρίξει την λειτουργία του, δεδομένου ότι τα έσοδα από την πώληση των προϊόντων διατίθενται αποκλειστικά για την αγορά νέων ειδών που παρέχονται δωρεάν στους δικαιούχους της πρώτης κατηγορίας.

Στην έναρξη της εκδήλωσης, ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων, κ. Σαράντης Νίκος, εγκαινίασε, παρουσία πλήθους κόσμου, το Παντοπωλείο και παρουσίασε τις υπηρεσίες που μπορεί να παρέχει σε Δημότες της περιοχής, οι οποίοι αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.  Στη συνέχεια, ο Επιστημονικά Υπεύθυνος της «ΕΔΡΑΣ» κ. Αλέξανδρος Οικονόμου απηύθυνε χαιρετισμό και προσκάλεσε τους δημότες να γνωρίσουν και να επωφεληθούν από τις υπηρεσίες του Παντοπωλείου.

Στο τέλος της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να κάνουν τα πρώτα ψώνια στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και να απολαύσουν τα εδέσματα που χορήγησαν ευγενικά για τα εγκαίνια το Ζαχαροπλαστείο Passarella και η εταιρεία Pizza Fan.

 Το Κοινωνικό Παντοπωλείο παραμένει καθημερινά ανοικτό προς κάθε ενδιαφερόμενο 8:00-16:00  

Για πληροφορίες εγγραφής: Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγ. Αναργύρων, Χίου και Καλύμνου, Ανάκασα, τηλ. 210 269 0852, εργάσιμες ημέρες και ώρες.




<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ