Σκέψου πράσινα! Στεγαστικό δάνειο «GREEN» με προνομιακή χρηματοδότηση ιδιωτών για Αγορά και Κατασκευή κατοικίας

Για εσάς που επιθυμείτε την «πράσινη στροφή» με ουσιαστική εξοικονόμηση ενέργειας και φυσικών πόρων, η Τράπεζά μας βρίσκεται δίπλα σας με λύσεις προσαρμοσμένες στα μέτρα σας.

Θέλω να εγκαταστήσω φωτοβολταϊκό στο σπίτι μου…
Αν θέλετε να τοποθετήσετε φωτοβολταϊκό σύστημα στο σπίτι σας, μέχρι 10 kW, με σκοπό να εξασφαλίσετε ένα σταθερό ετήσιο εισόδημα από τη ΔΕΗ, η Τράπεζα Πειραιώς στηρίζει την επένδυσή σας με εξειδικευμένα προγράμματα που σας προσφέρουν χρηματοδότηση έως και το 100% του κόστους αγοράς και εγκατάστασης του φωτοβολταϊκού συστήματος, τo χαμηλότερο επιτόκιο της αγοράς, δωρεάν οι δαπάνες δανείου της Τράπεζας και με τη δυνατότητα να επιλέξετε αν θα προσημειώσετε ή όχι το ακίνητό σας.

  • Στεγαστικό – Επισκευαστικό δάνειο με ή χωρίς εξασφάλιση & Καταναλωτικό Δάνειο «GREEN», δείτε αναλυτικά τα προγράμματά μας.

Θέλω να αγοράσω ή να χτίσω βιοκλιματικό σπίτι…
Σήμερα μόνο η Τράπεζα Πειραιώς, σας προσφέρει ένα ειδικά σχεδιασμένο στεγαστικό δάνειο για αγορά ή κατασκευή βιοκλιματικής κατοικίας, η οποία σας εξασφαλίζει μακροχρόνιο οικονομικό και περιβαλλοντικό όφελος. Σας παρέχει έκπτωση επιτοκίου ανάλογα με την ενεργειακή κατηγορία που ανήκει το ακίνητο, καθώς και έκπτωση στα έξοδα δανείου.

  • Στεγαστικό Δάνειο «GREEN» για Αγορά & Κατασκευή κατοικίας, δείτε αναλυτικά τα προγράμματά μας.

Θέλω να κάνω επισκευές για «Εξοικονόμηση ενέργειας»…
Αν θέλετε να βελτιώσετε την ενεργειακή απόδοση του ακινήτου σας ή να εξοικονομήσετε νερό πραγματοποιώντας επισκευαστικές εργασίες, η Τράπεζα Πειραιώς καλύπτει έως και το 100% του κόστους βελτιώσεων-επισκευών, με το xαμηλότερο επιτόκιο της αγοράς, έκπτωση στα έξοδα δανείου και με τη δυνατότητα να επιλέξετε αν θα προσημειώσετε ή όχι το ακίνητό σας.

  • Στεγαστικό-Επισκευαστικό με ή χωρίς εξασφάλιση & Καταναλωτικό Δάνειο «GREEN», δείτε αναλυτικά τα προγράμματά μας.

Θέλω να κάνω «Πράσινες» αγορές…
Αν θέλετε να αγοράσετε οικοσκευές χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης ή να υιοθετήσετε ένα πράσινο τρόπο μετακίνησης, η Τράπεζα Πειραιώς σας προσφέρει ένα πρόγραμμα με ανταγωνιστικό επιτόκιο.

  • Καταναλωτικό Δάνειο «GREEN» για πράσινο εξοπλισμό ή «πράσινo τρόπο μετακίνησης», δείτε αναλυτικά τα προγράμματά μας.

Θέλω να καλλιεργήσω βιολογικά προϊόντα…
Εάν είστε αγρότης βιολογικής καλλιέργειας, ενταγμένος στο 5ετές πρόγραμμα επιδότησης με σκοπό την Ενίσχυση Βιολογικής Γεωργίας και Κτηνοτροφίας, έχετε τη δυνατότητα να προεισπράξετε την οικονομική ενίσχυση από την Τράπεζα Πειραιώς με την συμπλήρωση του 1ου έτους του Προγράμματος, για τα επόμενα τρία έτη, σε ποσοστό 70%.

  • Καταναλωτικό δάνειο προείσπραξης βιολογικών ενισχύσεων, δείτε αναλυτικά τα προγράμματά μας.

Η Τράπεζα Πειραιώς επιβραβεύει όλους εσάς που επιθυμείτε τον «Πράσινο» τρόπο ζωής με προνομιακά προγράμματα και ευέλικτες διαδικασίες!

Επισκεφτείτε μας σήμερα σε ένα από τα καταστήματά μας ή στο «GREEN BANKING», Πανεπιστημίου 18, Αθήνα και συζητήστε αναλυτικά με έναν εκπρόσωπό μας για τo δικό σας «Πράσινο» δάνειο!

Για την άμεση εξυπηρέτησή σας είμαστε στη διάθεσή σας, 24 ώρες το 24ωρο στο 18 28 38 ή στο 210 328 8000, αν καλείτε από κινητό ή από το εξωτερικό.

 


Τράπεζα Πειραιώς: Σκέψου πράσινα!


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ