Παναγιώτης Φρόνιμος: Quality Leader of the Year 2010

Tην Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2010, Παγκόσμια Ημέρα Ποιότητας, απενεμήθη στον κ. Παναγιώτη Φρόνιμο, Γενικό Διευθυντή της ΜΟΡΝΟΣ Α.Ε., το Βραβείο του Έλληνα Quality Leader of the Year. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Ποιότητας 2010.

Στην Ελλάδα τη διοργάνωση της Εβδομάδας Ποιότητας, έχει αναλάβει η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) ως εκπρόσωπος του Ευρωπαϊκού Οργανισμού για την EOQ. Η φετινή διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.

Στο τιμώμενο πρόσωπο το Βραβείο απένειμαν από κοινού ο Γενικός Γραμματέας Βιομηχανίας κ. Αλέξανδρος Φούρλας, ο  Γενικός Γραμματέας Εμπορίου κ. Στέφανος Κομνηνός, ο Γενικός Γραμματέας Ανταγωνιστικότητας κ. Μανώλης Πατεράκης και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΕΔΕ κ. Κωνσταντίνος Λαμπρινόπουλος.

Αναφερόμενος στη βράβευσή του ο κ. Φρόνιμος υπογράμμισε τη σημασία που έχουν στην ΜΟΡΝΟΣ Α.Ε. τα συστήματα ποιοτικού ελέγχου και εφαρμογής διαδικασιών που εξασφαλίζουν τη συμμετοχή του ανθρώπινου παράγοντα στη γενικότερη ποιοτική λειτουργία της επιχείρησης.

Χορηγοί επικοινωνίας της εκδήλωσης ήταν η ημερήσια οικονομική εφημερίδα ΚΕΡΔΟΣ, και τα περιοδικά MANAGER,  adbusiness, com business και CSR Review. Xορηγοί ηλεκτρονικής επικοινωνίας το euro2day, QualityNet και το advertising.gr. Tηλεοπτικός χορηγός, το sbc tv.

 



<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ