Συμμετοχή της Τράπεζας Πειραιώς στην έκθεση: «Ενέργεια business to business 2010»

Η Τράπεζα Πειραιώς στο πλαίσιο της Εβδομάδας Ενέργειας που διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Ενέργειας Νοτιοανατολικής Ευρώπης, συμμετέχει με ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο στην έκθεση: «Ενέργεια business to business 2010», η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως και τις 27 Νοεμβρίου 2010, στo Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 11:00-20:00, Παρασκευή 26 και Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 10:00-20:00.

Οι επισκέπτες στο περίπτερο θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς και να ενημερωθούν για όλα τα ειδικά διαμορφωμένα προϊόντα της Τράπεζας που καλύπτουν τις ανάγκες για επενδύσεις σε φωτοβολταϊκά συστήματα.

Επιπλέον, θα έχουν τη δυνατότητα να πληροφορηθούν για όλα τα προϊόντα και τις επενδυτικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται, είτε σε επιχειρηματικό είτε σε ιδιωτικό επίπεδο, αφενός σε σχέση με τη χρηματοδότηση έργων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και αφετέρου σε σχέση με τις Τραπεζικές προτάσεις που αφορούν την εξοικονόμηση ενέργειας και την ουσιαστική «πράσινη στροφή».

Η Τράπεζα Πειραιώς, πρωτοπόρος σε θέματα περιβάλλοντος, συνεχίζει να προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις για την κάλυψη των «πράσινων» αναγκών των επιχειρήσεων, των πελατών της και των νοικοκυριών.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ