Nέο κατάστημα Κωτσόβολος στη Λάρισα

Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2010

Το νέο, 104ό κατάστημά του Κωτσόβολος εγκαινιάστηκε στη Λάρισα,
στο 8ο χλμ. της ΠΕΟ Λάρισας – Αθήνας

Στην τελετή των εγκαινίων μίλησε ο διευθύνων σύμβουλος της DSGi Ελλάδος κ. Chris Matthews, ενώ την εκδήλωση παρουσίασε η Λαρισαία χρυσή Ολυμπιονίκης Φανή Χαλκιά.  

Η Κωτσόβολος, αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στην Ελλάδα, γιόρτασε τα εγκαίνια του 104ου καταστήματός της, παρουσιάζοντας στους καταναλωτές της Λάρισας ένα νέο και υπερσύγχρονο κατάστημα, το οποίο αποτελεί «ναυαρχίδα» για την αλυσίδα των καταστημάτων του Ομίλου.

Το ολοκαίνουριο και πλήρως εξοπλισμένο κατάστημα, το οποίο βρίσκεται στο 8ο χλμ. της Παλαιάς Εθνικής Οδού Λάρισας – Αθήνας, σχεδιάστηκε και διαμορφώθηκε με τις αρτιότερες διεθνείς προδιαγραφές, ενώ  αποτελεί μέρος του αναπτυξιακού προγράμματος 15 εκατομμυρίων ευρώ της DSGI Ελλάδος, για την ενίσχυση του δικτύου της και την αναβάθμιση βασικών σημείων λιανικής σε υπερσύγχρονα καταστήματα. Πρόκειται για έναν υπερσύγχρονο χώρο 2.000 τ.μ., με βασικά χαρακτηριστικά την υψηλή αισθητική, την αυξημένη λειτουργικότητα για το προσωπικό και τους καταναλωτές, την απίστευτη ποικιλία προϊόντων και τις πολύ χαμηλές τιμές.

Τα εγκαίνια τα οποία πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου στο ολοκαίνουριο κατάστημα της πόλης στις 8:00 το βράδυ, τίμησαν με την παρουσία τους σημαντικοί εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας της Λάρισας, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και του Τύπου. Ανάμεσα τους ο νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνος Αγοραστός, ο κ. Κωνσταντίνος Μέγας, Γενικός Διευθυντής της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ο κ. Ρίζος Κομήτσας, Δήμαρχος Νίκαιας, ο κ. Χρήστος Κέλλας Αντιδήμαρχος Λάρισας, ο κ. Δημήτρης Καραμπίνας, Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών και η κα Δανάη Δημητρακοπούλου εκδότρια της εφημερίδας «Ελευθερία».

Την ιδιαίτερη αυτή εκδήλωση για την Κωτσόβολος και την πόλη της Λάρισας παρουσίασε η Λαρισαία Χρυσή Ολυμπιονίκης Φανή Χαλκιά. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της DSGi Ελλάδος κ. Chris Matthews μίλησε για τις στρατηγικές επιλογές της εταιρείας καθώς και το αναπτυξιακό της σχέδιο. Ειδικότερα δήλωσε: «Είμαστε πολύ περήφανοι που εγκαινιάζουμε σήμερα το 104ο κατάστημα της αλυσίδας μας. Πρόκειται για ένα κατάστημα «ναυαρχίδα», το οποίο κατασκευάστηκε και διαμορφώθηκε βάσει διεθνών προδιαγραφών και διακρίνεται τόσο για την υψηλή αισθητική,  όσο και για το πρωτοπόρο design του. Παρουσιάζοντας στο κοινό υπερσύγχρονα καταστήματα που αναβαθμίζουν σημαντικά την εμπειρία αγορών, τιμούμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι καταναλωτές όλα αυτά τα χρόνια και δίνουμε την υπόσχεση ότι θα δε θα σταματήσουμε να δουλεύουμε, ώστε κάθε φορά να καλύπτουμε και να ξεπερνάμε τις προσδοκίες τους».

Με αφορμή τα εγκαίνια της Κωτσόβολος στη Λάρισα ο πρόσφατα εκλεγμένος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, κ. Κωνσταντίνος Αγοραστός δήλωσε: «Ξέρουμε όλοι ότι διανύουμε μια δύσκολη περίοδο, παρόλα αυτά οι επιχειρήσεις πρέπει να έχουν έναν κοινωνικό ρόλο. Θα πρέπει να κρατάνε την ισορροπία του κέρδους τους και των κοινωνικών αναγκών. Από αυτή την ισορροπία κρίνεται η επιτυχία για κάθε επιχείρηση. Είναι χαρά μας το ότι ανοίγουν νέες επιχειρήσεις και δίνουν νέες θέσεις εργασίας δημιουργώντας ελπίδες ανάπτυξης στις περιοχές της Θεσσαλίας. Συγχαίρω την εταιρεία Κωτσόβολος για αυτό το νέο ξεκίνημα  αλλά και για τη σημερινή προσφορά της σε τοπικές οργανώσεις που στηρίζουν ευπαθείς ομάδες συνανθρώπων μας. Αυτό πρέπει να γίνει παράδειγμα προς μίμηση. Μια επιχείρηση είναι και «παιδαγωγός» αφού μπορεί να δημιουργήσει ένα θετικό κλίμα και την ενέργεια για να συμπαρασύρει και άλλες επιχειρήσεις στον ίδιο δρόμο. Εύχομαι καλή αρχή στο νέο κατάστημα».

Ο Γενικός Διευθυντής της Περιφέρειας Θεσσαλίας, κ. Κωνσταντίνος Μέγας δήλωσε: «Θα σταθώ σε 2 σημεία. το πρώτο είναι ότι η αλυσίδα Κωτσόβολος σε αυτή τη δύσκολή εποχή αποφάσισε να ανοίξει αυτό το κατάστημα δίνοντας δουλειά σε πολλούς νέους. Το δεύτερο είναι ότι η προσφορά της σε τοπικές οργανώσεις δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην εταιρεία. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τη Θεσσαλία για να ανοίξετε το 104ο κατάστημα σας».

Ο Αντιδήμαρχος Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας δήλωσε τα εξής: «Θέλω κι εγώ να συγχαρώ με τη σειρά μου την εταιρεία Κωτσόβολος για αυτή την επένδυση σε μια τόσο δύσκολη εποχή. Μια επένδυση που είχε ανάγκη ο τόπος μας. Επίσης αξίζει πολλά συγχαρητήρια η πρωτοβουλία της εταιρείας να ενισχύσει τοπικές οργανώσεις και ιδρύματα. Εύχομαι καλή αρχή!»

Ο Δήμαρχος Νίκαιας, κ. Ρίζος Κομήτσας παρευρέθηκε επίσης στην τελετή δηλώνοντας: «Είναι ιδιαίτερη βραδιά για την περιοχή της Νίκαιας αφού υποδέχεται αυτό το νέο κατάστημα της αλυσίδας Κωτσόβολος, το οποίο δίνει πνοή ανάπτυξης στην ευρύτερη περιοχή.

Από την πλευρά μου και εκφράζοντας τους πολίτες του Δήμου Νίκαιας, εύχομαι η εταιρεία Κωτσόβολος να χιλιάσει τα χρόνια της στην ελληνική αγορά αλλά και τα 104 καταστήματα της. Να σας συγχαρώ επίσης για την πρωτοβουλία σας να ενισχύσετε τοπικά ιδρύματα και φορείς. Καλή επιτυχία».

Πιο συγκεκριμένα, στήριξε το Θεραπευτικό Πρόγραμμα Ημερήσιας Φροντίδας, του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ) στη Λάρισα, το «ΚΡΙΚΚΕΙΟ» Εκκλησιαστικό Ορφανοτροφείο της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης, τον Αθλητικό Σύλλογο Ατόμων με Κινητικές Δυσκολίες «ΘΕΣΣΑΛΟΣ», το «ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ», καθώς και το Δημοτικό Γηροκομείο Λάρισας.

Την εκδήλωση τέλος, έκλεισε με τη μοναδική μουσική του το γυναικείο Electric String Quartet Fortissimo.

Την Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου, μία μέρα μετά την τελετή των επίσημων εγκαινίων, το κατάστημα της Λάρισας άνοιξε τις πύλες του στο κοινό. Την έναρξη της λειτουργίας του καταστήματος, συνοδεύουν μοναδικές τιμές και προσφορές για όσους το επισκεφθούν για να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους.

Στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος με σκοπό την αναβάθμιση βασικών καταστημάτων της, η Κωτσόβολος πραγματοποίησε την περασμένη εβδομάδα τα εγκαίνια του νέου καταστήματός της στην πόλη του Πύργου ενώ παράλληλα άνοιξε τις πύλες του πλήρως ανακαινισμένου καταστήματός της στον Βόλο.

Πηγή: larissanet.gr.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ