Το Κέντρο Εναλλακτικής Απασχόλησης και Θεραπευτικών Δράσεων «ΔΙΑΔΡΟΜΗ» στο Ίλιον ζητά ειδικό εκπαιδευτή για χοροθεατρική ομάδα

Το Κέντρο Εναλλακτικής Απασχόλησης και Θεραπευτικών Δράσεων «ΔΙΑΔΡΟΜΗ» στο Ίλιον ζητά ειδικό εκπαιδευτή για χοροθεατρική ομάδα.

Πληροφορίες:
κ. Ασπασία Μανίκα

  • Τηλ./Fax 210 502 0059
  • E-mail: diadromi.edra@gmail.com
  • Url: www.edra-coop.gr

Η «ΔΙΑΔΡΟΜΗ» αποτελεί μία δομή του φορέα Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. ΕΔΡΑ και απευθύνεται προς την κοινότητα, σε ενήλικες με ψυχικές διαταραχές και/ή βαριά νοητική υστέρηση. Αποσκοπεί μέσω των Παραγωγικών Εργαστηρίων στην προώθηση της κοινωνικής και επαγγελματικής ένταξης των μελών της, καθώς και την προαγωγή της ψυχικής υγείας και την ψυχοκοινωνική αποκατάστασή τους στην κοινότητα.

Στις καθημερινές δραστηριότητες της «Διαδρομής» εντάσσονται ποικίλα θεραπευτικά προγράμματα, όπως προγράμματα ατομικής και ομαδικής Ψυχολογικής Υποστήριξης, εργοθεραπείας, κινησιοθεραπείας, τα εργαστήρια Δημιουργικής Απασχόλησης και Καλλιτεχνικής Έκφρασης (κατασκευή μικροαντικειμένων, όπως κοσμήματα, εποχικά είδη δώρου κτλ), τα προγράμματα εξωτερικών δραστηριοτήτων (καφές, μουσεία, θέατρο), συμβουλευτική οικογένειας και εκπαιδευτικά προγράμματα στην χρήση των νέων τεχνολογιών.

  

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ