Κωνσταντίνος Μαχαίρας: RETAIL MANAGER της Χρονιάς!!!

Ο Όμιλος ΑΒ Βασιλόπουλος με υπερηφάνεια ανακοινώνει ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΒ Βασιλόπουλος και Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του Ομίλου Delhaize, κ. Κωνσταντίνος Μαχαίρας, ψηφίστηκε Retail Manager για το έτος 2010, στην τελετή απονομής των Βραβείων Retail!

Το βραβείο αποτελεί αναγνώριση της δεκατετράχρονης προσπάθειας του κυρίου Μαχαίρα, που μαζί με τους 10.000 υπαλλήλους – μέλη της οικογένειας της ΑΒ, προσφέρουν καθημερινά πληθώρα προϊόντων στην καλύτερη ποιότητα και τιμή!

Για 9η συνεχόμενη χρονιά ο εκδοτικός οργανισμός Direction A.E. και το περιοδικό RetailBUSINESS διοργανώνουν τα RetailBUSINESS Awards. Τα βραβεία που σήμερα  θεωρούνται θεσμός στον κλάδο της λιανικής, έλαβαν χώρα στο METROPOLITAN EXPO, την Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2010 και είχαν σαν στόχο την επιβράβευση της επιχειρηματικότητας, ανταγωνιστικότητας και καινοτομίας των ελληνικών επιχειρήσεων, που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της λιανικής, μέσω της στρατηγικής τους.

Η τιμητική αυτή διάκριση έρχεται σε συνέχεια των περσινών βραβεύσεων της ΑΒ στα Retail Business Awards για: «Best CSR Retail Strategy», «Best Retail Campaign» και «Retailer of the Year».



Retail Business Awards: Νικητές του 2010


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ