H Κωτσόβολος απέσπασε τρία βραβεία στα RetailBusiness Awards 2010!

Με κορυφαία διάκριση την αναγνώριση ως Retailer of the Year

Η Νο1 αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στην Ελλάδα, διακρίθηκε τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου στα RetailBusiness Awards 2010, τον καθιερωμένο θεσμό του Εκδοτικού Οργανισμού Direction και του περιοδικού Retail Business, αποσπώντας τρία σημαντικά βραβεία.

Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία Κωτσόβολος, απέσπασε το βραβείο Retailer of the Year, το σημαντικότερο βραβείο της διοργάνωσης, και αναδείχθηκε κορυφαία λιανεμπορική επιχείρηση της χρονιάς.

Παράλληλα, βραβεύτηκε στην κατηγορία Retail Store – Ηλεκτρικά & Ηλεκτρονικά Είδη, που αφορά το καλύτερο κατάστημα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών του 2010. Το βραβείο απονεμήθηκε για το υπερσύγχρονο, μεγάλο κατάστημά της αλυσίδας στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Επίσης, τόσο για την προσήλωσή της στην προστασία του περιβάλλοντος, όσο και για την υιοθέτηση πράσινων πρακτικών, η Κωτσόβολος απέσπασε το βραβείο CSR Retail Strategy για το πρόγραμμα δωρεάν απόσυρσης και ανακύκλωσης παλαιών και ενεργοβόρων ηλεκτρικών συσκευών, το οποίο η Κωτσόβολος ξεκίνησε πρώτη με μεγάλη επιτυχία τον Απρίλιο του 2008.

Για λογαριασμό της Κωτσόβολος το βραβείο Retailer of the Year παρέλαβε ο κ. Chris Matthews, Διευθύνων Σύμβουλος της DSGi Ελλάδος, το βραβείο Retail Store – Ηλεκτρικά & Ηλεκτρονικά Είδη ο κ. Κωνσταντίνος Θανόπουλος, Διευθυντής Πωλήσεων της DSGi Ελλάδος και ο κ. Πάρις Καστέρης, Διευθυντής του καταστήματος στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, ενώ το βραβείο CSR Retail Strategy παρέλαβε ο κ. Γιώργος Καράμπελας, Διευθυντής Marketing της DSGi Ελλάδος.

Ο κ. Chris Matthews, δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους 2.000 εργαζόμενους της εταιρείας μας, οι οποίοι εργάζονται πολύ σκληρά για να δίνουν καθημερινά «ζωή στην τεχνολογία». Εκ μέρους όλων των υπαλλήλων της εταιρείας μας θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω θερμά όσους συνέβαλαν στη διοργάνωση του θεσμού των RetailBusiness Awards 2010 και μας έφεραν απόψε εδώ, για να παραλάβουμε όχι ένα, αλλά τρία βραβεία. Οι διακρίσεις αυτές, ήρθαν σε μία πολύ σημαντική στιγμή για την εταιρεία μας, καθώς συμπίπτουν με την επέτειο των 60 χρόνων της Κωτσόβολος στην ελληνική αγορά. Είμαστε πολύ περήφανοι, που ειδικά σε μια τόσο δύσκολη οικονομικά περίοδο, συνεχίζουμε δυναμικά ένα φιλόδοξο πρόγραμμα επενδύσεων 15 εκατ. ευρώ για την αναβάθμιση βασικών σημείων λιανικής – βάσει της διεθνούς εμπειρίας του ομίλου Dixons – την ενίσχυση του δικτύου, καθώς και την ενδυνάμωση της παρουσίας μας στο Διαδίκτυο».

Ο κ. Κωνσταντίνος Θανόπουλος, δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα όσους μας οδήγησαν απόψε σε αυτή τη σημαντική βράβευση στην κατηγορία Retail Store – Ηλεκτρικά & Ηλεκτρονικά Είδη, και κυρίως την ομάδα στο μεγάλο κατάστημα της αλυσίδας μας στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών οι οποίοι εργάζονται συστηματικά και με πάθος, ώστε να παρέχουν άριστες υπηρεσίες στους πελάτες μας. Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο κατάστημα, διεθνών προδιαγραφών, το οποίο έχει βασιστεί στα διεθνή πρότυπα της Dixons. Αποτελεί τη «ναυαρχίδα» του δικτύου καταστημάτων Κωτσόβολος, καθώς με τους αναβαθμισμένους χώρους του, το μοντέρνο ντιζάιν, τη λειτουργικότητα και το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, προσφέρει στους καταναλωτές μια εντελώς νέα και συναρπαστική εμπειρία αγορών. Σας ευχαριστούμε και πάλι θερμά».

Τέλος, κ. Γιώργος Καράμπελας, δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν στην ψηφοφορία και μας βράβευσαν απόψε με πολύ σημαντικά βραβεία. Η εταιρεία Κωτσόβολος, ξεκίνησε το 2007 να σχεδιάζει μια υπεύθυνη στρατηγική για την προστασία του περιβάλλοντος και την υιοθέτηση πράσινων πρακτικών με αποτέλεσμα, τον Απρίλιο του 2008 να ξεκινήσουμε πρώτοι το πρόγραμμα δωρεάν απόσυρσης και ανακύκλωσης παλαιών ηλεκτρικών συσκευών, θέλοντας να επιστρέψουμε πραγματική αξία στους καταναλωτές και την κοινωνία που χρόνια τώρα μας εμπιστεύονται και μας στηρίζουν. Σε διάστημα δύο χρόνων έχουμε ήδη ανακυκλώσει περισσότερες από 250.000 παλαιές ηλεκτρικές συσκευές, σε μια προσπάθεια να συμβάλλουμε στη δημιουργία μιας νέας περιβαλλοντικής συνείδησης και μιας καλύτερης ποιότητας ζωής. Ευχαριστούμε πολύ».



<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ