Πραγματοποίηση φιλανθρωπικής συναυλίας και φιλανθρωπικού μπαζάρ για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο Δήμο Αγ. Αναργύρων πραγματοποίησε δύο χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, με σκοπό την στήριξη των υπηρεσιών που προσφέρει σε άπορες οικογένειες του Δήμου:
 • Χριστουγεννιάτικη Φιλανθρωπική Συναυλία, την Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου στις 20:30 στο Πολιτιστικό κέντρο «Μαρία Έλενα» (Αγ. Παρασκευής 40). Συμμετείχε η μουσικοσυνθέτρια και βιρτουόζα ακορντεονίστα Ζωή Τηγανούρια σε ένα μελωδικό και συναρπαστικό ταξίδι που περιλάμβανε μουσική Tango, αλλά και ελληνικούς ρυθμούς, από τη Θράκη και τη Μακεδονία έως την Ήπειρο και τις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα Επτάνησα, τον Πόντο και τη Σαμοθράκη. Η τραγουδίστρια Άννα Μελίτη συνόδεψε με την αισθαντική φωνή της την μαγεία του ακορντεόν και της ορχήστρας, έχοντας ως αποτέλεσμα μία ονειρική βραδιά που συνεπήρε το κοινό.
  Την εκδήλωση χαιρέτισε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου κα. Αργυρώ Γιαννάκη και ο επιστημονικά υπεύθυνος της Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. ΕΔΡΑ κ. Οικονόμου Αλέξανδρος.
  Τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
 • Φιλανθρωπικό Μπαζάρ, το Σάββατο 11 & Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010, από τις 11:00 έως τις 17:00 στο Enzzo De Cuba (Αγ. Παρασκευής 70-72, Περιστέρι). Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι επισκέπτες αγόρασαν είδη γνωστών εταιρειών  (ρούχα, εσώρουχα, αξεσουάρ κ.ά.) σε πολύ χαμηλές τιμές (Adidas Greece, Arma, BSB, Attrativo, DIESEL, Folli Follie, Helmi, Luna, Paranoia, 3 Guys, Toi Moi, Triumph, Viscontti) ενώ απόλαυσαν τον καφέ τους και τις παράλληλες εκδηλώσεις που φιλοξενούσε ο χώρος στα πλαίσια των ευρύτερων εορταστικών εκδηλώσεων για τα 13α γενέθλιά του.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο βρίσκεται στην οδό Χίου και Καλύμνου στους Αγίους Αναργύρους, αποτελώντας μια σύμπραξη του Δήμου Αγίων Αναργύρων και των κοινωνικών φορέων «ΕΔΡΑ» και «ΔΡΑΣΗ» που έχει ως σκοπό την κάλυψη με τρόφιμα, ρούχα ή άλλα είδη οικιακής χρήσης των οικονομικά αδύναμων κατοίκων του Δήμου. Το Παντοπωλείο μπορεί να προσφέρει δωρεάν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε άπορα άτομα που στερούνται των βασικών ειδών διαβίωσης (ηλικιωμένοι, μονογονεϊκές οικογένειες, πολύτεκνοι, ΑμεΑ), καθώς επίσης προϊόντα με μεγάλη έκπτωση σε όλες τις κατηγορίες της πρώτης ομάδας με χαμηλά εισοδήματα (ηλικιωμένοι, μονογονεϊκές οικογένειες, πολύτεκνοι, ΑμεΑ). Επιπλέον, κάθε πολίτης μπορεί να αγοράσει τα προϊόντα του Παντοπωλείου σε τιμές super market και με αυτόν τον τρόπο να στηρίξει την λειτουργία του, δεδομένου ότι τα έσοδα από την πώληση των προϊόντων διατίθενται αποκλειστικά για την αγορά νέων ειδών που παρέχονται δωρεάν στους δικαιούχους.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο παραμένει καθημερινά ανοικτό προς κάθε ενδιαφερόμενο 8:00-16:00.

ΧΟΡΗΓΟΣ: PIZZA FAN

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

 • ΑΘΗΝΑ 984
 • MAD TV & MAD radio
 • EuroCharity
 • Athens Voice
 • QualityNet Foundation

 


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ