Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε η «Energy Day» από τη Schneider Electric με αφορμή την εξαγορά της AREVA Διανομής

Μία εκδήλωση για διευθυντικά στελέχη από τις εταιρείες και τους οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στο χώρο της Ενέργειας αλλά και επενδυτές διοργάνωσε με επιτυχία η Schneider Electric A.E.B.E., παγκόσμιος ειδικός στη διαχείριση ενέργειας.

Η εξαγορά της διεύθυνσης διανομής ενέργειας της πολυεθνικής AREVA στην οποία προχώρησε η Schneider Electric, αποτέλεσε την αφορμή για να παρουσιάσει η Schneider Electric τη φιλοσοφία της για τη διαχείριση της ενέργειας, τις ολοκληρωμένες λύσεις που προσφέρει καθώς και τις ενεργειακές προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος σήμερα.

Ο Πρόεδρος της εταιρείας, κ. Marc Pelletier, δήλωσε χαρακτηριστικά «Η Schneider Electric αποτελεί μία μεγάλη πολυεθνική εταιρία η οποία ωστόσο έχει ισχυρή παρουσία και στην ελληνική αγορά. Εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια προσφέρουμε λύσεις, προϊόντα και υπηρεσίες εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη ασφάλεια, αξιοπιστία, απόδοση και παραγωγικότητα στην αγορά». Ο κ. Pelletier επισήμανε παράλληλα τη σημασία για τη Schneider Electric του ελληνικού Τμήματος Ενέργειας & Ισχύος καθώς και του εργοστασίου παραγωγής μετασχηματιστών στα Οινόφυτα.

Ο νέος Εμπορικός Διευθυντής του Τμήματος Ενέργειας & Ισχύος, κ. Σπύρος Ράπτης, αναφέρθηκε στις λύσεις, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει η Schneider Electric. «Είμαστε ήδη γνωστοί για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας, σήμερα όμως θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε και τις ολοκληρωμένες λύσεις μας για την ενεργειακή διαχείριση», δήλωσε ο κ. Ράπτης προσθέτοντας «οι μηχανικοί της εταιρίας μας βρίσκονται κοντά στους πελάτες μας με εξειδίκευση σε διάφορους τομείς της αγοράς της ενέργειας, όπως είναι οι ανανεώσιμες πηγές αλλά και στη βιομηχανία, τις υποδομές και τη διανομή ηλεκτρικής ενέργειας. Στόχος μας είναι, βασιζόμενοι σε στρατηγικές συνεργασίες, να ενδυναμώσουμε ακόμη περισσότερο την παρουσία μας στην ελληνική αγορά απαντώντας πάντα στις ανάγκες των πελατών μας».

 


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ