Η Coca-Cola Τρία Εψιλον στήριξε τους Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics «Αθήνα 2007»

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον, αρωγός των Special Olympics από το 1989, ενίσχυσε τους Πανελλήνιους Αγώνες «Αθήνα 2007» που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του εορτασμού των 20 χρόνων του θεσμού στην Ελλάδα. Οι αθλητικές εκδηλώσεις έλαβαν χώρα από τις 13 έως τις 19 Μαΐου 2007, στην Αθήνα, το Μαραθώνα, τη Νέα Μάκρη και τη Ραφήνα.

Την επετειακή εκδήλωση των Special Olympics τίμησαν αθλητές, εθελοντές και κοινό από όλη την Ελλάδα, αποδεικνύοντας και επιβραβεύοντας τη δύναμη της θέλησης. Στους Πανελλήνιους Αγώνες, περισσότεροι από 2.007 αθλητές με τους εθελοντές προπονητές τους, συμμετείχαν σε «ολυμπιακά» αγωνίσματα, όπως το ποδόσφαιρο, η καλαθοσφαίριση, η ποδηλασία, ο στίβος, η κολύμβηση, το Bowling, η επιτραπέζια αντισφαίριση και η ρυθμική γυμναστική. Αφετηρία και κορύφωση των εκδηλώσεων υπήρξαν οι τελετές έναρξης και λήξης αντίστοιχα.

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον ήταν παρούσα στους Πανελλήνιους Αγώνες των Special Olympics στο πλαίσιο της προσπάθειάς της για συνεχή και ουσιαστική ενίσχυση των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι η εταιρεία υποστηρίζει εδώ και 18 χρόνια το θεσμό των Special Olympics επιδιώκωντας, μέσα από τη μακροχρόνια αυτή συνεργασία, να συμβάλλει στην εξασφάλιση των καλύτερων συνθηκών για την άθληση και την ομαλή κοινωνικοποίηση των ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Πηγή: http://www.presspoint.gr/.


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ