Η Coca-Cola Τρία Έψιλον με το AYΡΑ ActiveCap στήριξε την ΣΤ' Πανελλήνια Μαθητιάδα Αθλητισμού και Πολιτισμού 2007 στις Σέρρες

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον-Εργοστάσιο Θεσσαλονίκης με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ ActiveCap στήριξε την ΣΤ' Πανελλήνια Μαθητιάδα Αθλητισμού και Πολιτισμού 2007, που διεξήχθη από τις 11 έως τις 16 Μαΐου στην Πρώτη Σερρών, με τη συμμετοχή 1.300 μαθητών και 60 εθελοντών.

Οι εκδηλώσεις διοργανώθηκαν από την Αστική Εταιρεία Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα «Μαθητικές Εκδηλώσεις Πρώτης» με τη στήριξη των Υπουργείων Παιδείας, Πολιτισμού, Εξωτερικών (Γ. Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού), Μακεδονίας-Θράκης, Τουρισμού, Μεταφορών, της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας, καθώς και των τοπικών αρχών κάθε Νομού της Ελλάδος.

Περισσότεροι από 1.300 μαθητές γυμνασίων από τους 52 Νομούς της Ελλάδας και από 10 ελληνικά σχολεία του εξωτερικού, συναγωνίστηκαν σε 35 Ολυμπιακά αθλήματα. Στο πλαίσιο της διεξαγωγής της Πανελλήνιας Μαθητιάδας πραγματοποιήθηκαν επίσης πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις και δράσεις Παραολυμπιακών Αγώνων, ενώ δόθηκε στους μαθητές και τους θεατές η δυνατότητα να συμμετέχουν, ως βιωματική εμπειρία, σε Ολυμπιακά και Παραολυμπιακά αθλήματα, αλλά και σε πολιτιστικά δρώμενα.

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στη Βόρειο Ελλάδα, συνεισέφερε στη διοργάνωση και διεξαγωγή του σημαντικού αυτού μαθητικού αθλητικού γεγονότος, σύμφωνα με το Πρόγραμμα Κοινωνικής Υπευθυνότητας που έχει ως άξονες την ανάπτυξη των νέων και την αναβάθμιση της ζωής στις τοπικές κοινωνίες.

Εργοστάσιο της Coca-Cola Τρία Έψιλον στη Βόρειο Ελλάδα

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον διαθέτει εργσοτάσιο στη Θεσσαλονίκη από το 1971. Το εργοστάσιο παράγει τα προϊόντα Coca-Cola, Sprite, Fanta και Tuborg, καλύπτοντας τις ανάγκες των καταναλωτών σε ολόκληρη την Ελλάδα. Σήμερα, το εργοστάσιο απασχολεί 388 άτομα και εκτός από παραγωγική μονάδα, αποτελεί παράλληλα την έδρα των εμπορικών δραστηριοτήτων της εταιρίας για τη Μακεδονία και τη Θράκη. Αναγνωρίζοντας τη σημασία και τις δυνατότητες εξέλιξης της αγοράς της Βορείου Ελλάδος, η Coca-Cola Τρία Έψιλον επενδύει συστηματικά στην ανάπτυξη τοπικών εμπορικών συνεργασιών, στη δημιουργία θέσεων εργασίας, στον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεών της και στην υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας.

Πηγή: http://www.presspoint.gr/.


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ