Βραβεία «Μαζί για το Παιδί» – Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» βράβευσε πρωταγωνιστές της καθημερινής ζωής και τίμησε τους χορηγούς της

Την Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου 2011, η Ένωση Μαζί για το Παιδί πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία, στο Ευγενίδειο Ίδρυμα, εκδήλωση προς τιμήν δύο μεγάλων προσωπικοτήτων της κοινωνίας των πολιτών καθώς και των χορηγών και υποστηρικτών της.

Τα Βραβεία Μαζί για το Παιδί Έργο Ζωής και Μάθημα Ζωής, απονεμήθηκαν στην κ. Δομινή Ν. Σαρρή και τον κ. Ιωάννη Χειμώνα αντίστοιχα που βραβεύθηκαν για τη σημαντική εθελοντική, κοινωνική τους προσφορά στο συνάνθρωπο, αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση για την κοινωνία των πολιτών.

Το κατάμεστο αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ευγενίδου, χειροκρότησε συγκινημένο τους δύο τιμώμενους της βραδιάς, ενώ η κ. Σαρρή δήλωσε συγκινημένη: «Είναι αλήθεια ότι όλη την ενήλικη ζωή μου είχα την τύχη να εργασθώ και εγώ εθελοντικά στους τομείς κυρίως της στήριξης της μητέρας και του παιδιού, με την πεποίθηση ότι το έργο αυτό είναι σημαντικό για την υγιή θεμελίωση της κοινωνίας. Η απασχόληση αυτή ήταν, είναι, και θα είναι χαρά για εμένα: Όπως όλοι γνωρίζουμε, η μεγαλύτερη ανταμοιβή για οποιαδήποτε προσπάθεια σε αυτόν τον τομέα είναι τόσο η επίτευξη αποτελέσματος όσο και η γνωριμία και το ζεστό χαμόγελο των παιδιών. Υπό αυτήν την έννοια, δεν αισθανόμουν ότι μου αναλογεί καμία άλλη επιβράβευση, και η σημερινή είναι για εμένα μία έκπληξη για την οποία σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου».

Αντίστοιχα ο κ. Χειμώνας ευχαρίστησε θερμά την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» και τους ανθρώπους που στηρίζουν το έργο του και δήλωσε: «Μέσα από την πολύχρονη προσωπική μου δοκιμασία γνώρισα το Θεό και μου έδωσε τη δύναμη να μπορώ να πορεύομαι στον αγώνα της ζωής. Δεν περιμένω ούτε επιζητώ τη δικαίωση του αγώνα και των κόπων μου. Ευχαριστώ την Ένωση Μαζί για το Παιδί γιατί μέσα από τη βράβευσή μου δίνεται η δυνατότητα να συμμετέχω κι εγώ στο κοινωνικό μήνυμα, ότι πρέπει ως άνθρωποι να υπερβούμε το εγώ μας και να προσφέρουμε ενεργά και διαχρονικά στο “εμείς”, συμβάλλοντας στην κοινωνική αναγέννηση του τόπου».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, υπουργοί και βουλευτές καθώς και σημαντικές προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό κόσμο που έχουν στηρίξει το έργο της οργάνωσης τα τελευταία χρόνια.

Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» ευχαριστεί θερμά την κ. Σία Κοσιώνη για την παρουσίαση της βραδιάς καθώς και τους χορηγούς της εκδήλωσης και επικοινωνίας που αγκάλιασαν την πρωτοβουλία της.

 


Ένωση «Μαζί για το Παιδί»


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ