Επισκεφτείτε την Ιστοσελίδα της ΕΝΑ FOOD CASH AND CARRY!

H ΕΝΑ FOOD CASH AND CARRY, εταιρεία του ομίλου «ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ», που δραστηριοποιείται στο χώρο της χονδρικής πώλησης τροφίμων και μη τροφίμων, σας προσκαλεί να επισκεφτείτε την Ιστοσελίδα της: www.enafood.gr.

Στην Ιστοσελίδα, ο επισκέπτης θα βρει πληροφορίες για την εταιρεία και την πολιτική της, όσον αφορά στην ασφάλεια και επιλογή προϊόντων, καθώς και τις παρεχόμενες προς τους πελάτες υπηρεσίες. Διαθέσιμες είναι και οι προσφορές της τρέχουσας περιόδου σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά και κρεατικά και οι έξτρα προσφορές. O επισκέπτης μπορεί επίσης να βρει το ανανεωμένο 15ήμερο έντυπο προσφορών της εταιρείας, το οποίο είναι διαμορφωμένο με τέτοιο τρόπο, ώστε να συνδυάζει προϊόντα καθημερινής χρήσης, που καλύπτουν τις ανάγκες του επαγγελματία της Μαζικής Εστίασης και Λιανικής Πώλησης Τροφίμων και μη Τροφίμων. 

Στο χρήστη παρέχεται επίσης η δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με τα καταστήματα της ΕΝΑ FOOD CASH AND CARRY μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά και η υποβολή των υποδείξεων, παρατηρήσεων και ερωτήσεων του με τη συμπλήρωση της φόρμας επικοινωνίας.

Η  ΕΝΑ FOOD CASH AND CARRY,  με το νέο αυτό site, φιλοδοξεί να έρθει ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στους πελάτες της, με τους οποίους αναπτύσσει εποικοδομητικές και μακροχρόνιες σχέσεις!



<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ