Ακόμα ένα Βραβείο για το Κατάστημα της Κωτσόβολος στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών!

Το υπερσύγχρονο κατάστημα διακρίθηκε τόσο για την Οργάνωση όσο και για την Εμφάνισή του

Η Νο1 αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στην Ελλάδα, διακρίθηκε τη Δευτέρα, 7 Φεβρουαρίου 2011 στο θεσμό που πραγματοποιεί για τρίτη συνεχή χρονιά ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών & Επιχειρήσεων Ηλεκτρικών Συσκευών, αποσπώντας το βραβείο για την καλύτερη Οργάνωση και Εμφάνιση του καταστήματος στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Πιο συγκεκριμένα, ο θεσμός αυτός ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια με σκοπό τη βράβευση καταστημάτων Λιανικής. Τα κριτήρια που λαμβάνονται υπόψη για τη βράβευση των εταιρειών, χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: Η πρώτη κατηγορία περιλαμβάνει τα κριτήρια εκείνα που αφορούν στην Οργάνωση και την Εμφάνιση του καταστήματος (εσωτερικός χώρος, εξωτερικός χώρος, οργάνωση), ενώ η δεύτερη κατηγορία περιλαμβάνει τα κριτήρια που αφορούν στην Εξυπηρέτηση του Καταναλωτή.

Όσον αφορά στη φετινή εκδήλωση, δόθηκαν συνολικά έξι βραβεία, ανάμεσα στα οποία και το βραβείο της εταιρείας Κωτσόβολος για το κατάστημα στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος». Το βραβείο παρέλαβαν από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Νικόλαο Σπανό καθώς και από τον Γενικό Γραμματέα κ. Ιωσήφ Σινιγάλια, ο κ. Κωνσταντίνος Θανόπουλος, Διευθυντής Πωλήσεων της Dixons South-East Europe και ο κ. Πάρης Καστέρης, Διευθυντής του Καταστήματος στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Με αφορμή τη διάκριση αυτή της εταιρείας, ο κ. Κωνσταντίνος Θανόπουλος, Διευθυντής Πωλήσεων της Dixons South-East Europe, δήλωσε: «Είμαστε πολύ περήφανοι που το κατάστημά μας στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» βραβεύεται σήμερα για ακόμα μία φορά. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα καταστήματα της αλυσίδας Κωτσόβολος, γεγονός που συμβάλει σημαντικά στην αναβάθμιση της αγοραστικής εμπειρίας των καταναλωτών. Βασισμένοι στην τεχνογνωσία και τα διεθνή πρότυπα του Ομίλου Dixons, ανακαινίσαμε και αναδιαμορφώσαμε τόσο τον εσωτερικό όσο και τον εξωτερικό χώρο του καταστήματος, προκειμένου να προσφέρουμε καλύτερη εξυπηρέτηση και μεγαλύτερη ευκολία πλοήγησης και πληροφόρησης. Σε συνδυασμό με τη μεγάλη ποικιλία των προϊόντων, τις χαμηλές τιμές και το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας, προσφέρουμε μοναδικές εμπειρίες αγορών. Σας ευχαριστούμε θερμά όλους για τη διάκριση αυτή, η οποία έρχεται λίγο μετά τη βράβευση του καταστήματος στα Retail Business Awards 2010».

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ