Το Ελληνο-Αμερικανικό Επιμελητήριο παρουσιάζει τη νέα δικτυακή πύλη Business Partners Online

Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο και o Raymond Matera, εκδότης και συντάκτης του «Business Partners», του περιοδικού του Επιμελητηρίου, ανακοίνωσαν την έναρξη του Business Partners Online, της νέας δικτυακής πύλης του περιοδικού του Επιμελητηρίου.

Το Business Partners Online δημοσιεύει το περιεχόμενο της διμηνιαίας έντυπης έκδοσης, αλλά και ένα ποικίλο περιεχόμενο αποκλειστικά για την ηλεκτρονική έκδοση, που συμπεριλαμβάνει βίντεο και podcasts, άρθρα σχετικά με την Επιχειρηματική Ευφυΐα (Business Intelligence), ένα τμήμα που ονομάζεται Συνεργάτες στη Γνώση (Knowledge Partners), και συνδέσεις με τις Ιδέες στο Διαδίκτυο (Ideas Online), με πηγές για την Δια Βίου Μάθηση (Lifelong Learning) και διαδικτυακό Ραδιόφωνο.

Ο Πρόεδρος του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, κ. Γιάννος Γραμματίδης, δήλωσε: «To Business Partners Online αντιπροσωπεύει την προσπάθεια του Επιμελητηρίου μας να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των μελών μας, των συναδέλφων και φίλων μας σε όλο τον κόσμο, στην εποχή του Ιστού 2.0 (Web 2.0). Η νέα δικτυακή πύλη είναι μια συναρπαστική τοποθεσία, με εξαιρετικό περιεχόμενο, που διευρύνει σημαντικά τους ορίζοντες της επικοινωνιακής ικανότητας του Επιμελητηρίου».

Ο συντάκτης και εκδότης, κ. Raymond Matera, δήλωσε: «Το Business Partners Online αποτελεί το φυσικό επόμενο βήμα για το περιοδικό του Επιμελητηρίου.

Η αρχική ανταπόκριση και υποστήριξη είναι εξαιρετικές, αντανακλώντας τις πολλές θετικές εταιρικές σχέσεις που έχουμε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια. Προσβλέπω στη συνεργασία με το Επιμελητήριο για την λειτουργία μιας κορυφαίας δικτυακής πύλης, η οποία διερευνά το επιχειρηματικό περιβάλλον στην Ελλάδα και τις εμπορικές και επενδυτικές σχέσεις με τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Εξίσου σημαντικό, επίσης, είναι το γεγονός ότι το Business Partners Online θα λειτουργεί ως πλατφόρμα και φόρουμ για βέλτιστες πρακτικές, νέες ιδέες και νέες συνεργασίες». 

Το Business Partners Online θα το βρείτε στο http://bponline.amcham.gr/.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με: Raymond Matera, κιν.: 694 436 5978, E-mail: materay@ath.forthnet.gr ή στο Επιμελητήριο: 210 699 3559.



<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ