Χρυσό βραβείο για δεύτερη φορά από το Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης (CRΙ)

Για τρίτη συνεχή χρονιά η Τράπεζα Πειραιώς βραβεύεται από το διεθνή Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης (CRI), κατατάσσοντας την  για δεύτερη φορά στη χρυσή κατηγορία.

Πρόκειται για την ανώτερη διάκριση που  απονεμήθηκε και σε άλλες τέσσερις επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Επίσης, κατά την τελετή απονομής των βραβείων, η Τράπεζα έλαβε και ειδικό έπαινο για το περιβαλλοντικό της έργο, που επιτελείται συστηματικά εδώ και επτά χρόνια.

O CR Index είναι το κατεξοχήν εργαλείο αξιολόγησης και σημείο αναφοράς για τη συγκριτική αξιολόγηση των επιδόσεων των επιχειρήσεων και των οργανισμών στον τομέα της Εταιρικής  Ευθύνης. Συγκεκριμένα, μετρά τις επιδόσεις στους τομείς Κοινωνία, Περιβάλλον, Χώρος Εργασίας, Αγορά, με βάση διεθνή αναγνωρισμένα  κριτήρια και πρότυπα. Στην Ελλάδα ο Δείκτης εκπροσωπείται από το Ινστιτούτο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που συνεργάζεται με το Business in the Community (BITC), Βρετανικό οργανισμό που δημιούργησε αυτό το Δείκτη. Η αξιολόγηση των εταιρειών έγινε από ανεξάρτητους εμπειρογνώμονες-αξιολογητές, οι οποίοι έχουν εκπαιδευτεί ειδικά από το BITC.



<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ