Ο επιχειρηματικός κόσμος στήριξε το Κοινωφελές Παντοπωλείο στο Δήμο Αγ. Αναργύρων – Καματερού την Πασχαλινή περίοδο

Οι ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του Δήμου Αγ. Αναργύρων – Καματερού δέχθηκαν την στήριξη του ευαισθητοποιημένου επιχειρηματικού κόσμου, ο οποίος συγκέντρωσε έναν σημαντικό αριθμό προϊόντων για τις ανάγκες του Κοινωφελούς Παντοπωλείου την περίοδο του Πάσχα. Σε μία περίοδο που η οικονομική κρίση και τα δυσχερή αποτελέσματά της απασχολούν ολοένα και περισσότερους συνανθρώπους μας, οι δικαιούχοι του Παντοπωλείου δέχθηκαν με μεγάλη ανακούφιση τις ευγενικές προσφορές σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης των εργαζομένων και εταιρειών που συμμετείχαν στην καμπάνια συγκέντρωσης προϊόντων.

Ειδικότερα, στην καμπάνια συμμετείχαν προσφέροντας προϊόντα οι εταιρείες:
  • Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΜΠΙΣΚΟΤΩΝ & ΕΙΔΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
  • ΠΡΟΚΤΕΡ & ΓΚΑΜΠΛ ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε. (P&G)
ενώ, οι εργαζόμενοι των εταιρειών:
  • INTERAMERICAN, μέλος του Ομίλου EUREKO
  • MELLON INTERNATIONAL S.A.
συγκέντρωσαν στον χώρο εργασίας τους είδη πρώτης ανάγκης, όπως τρόφιμα διαρκείας (γάλατα, ζυμαρικά, όσπρια κ.λπ.).

Στην προσπάθεια για ανακούφιση των ατόμων που αντιμετωπίζουν σοβαρές οικονομικές δυσκολίες, στερούμενοι των βασικών ειδών διαβίωσης, συμμετείχαν επίσης τα super market ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, στα οποία διεξήχθη καμπάνια συγκέντρωσης προϊόντων (καταστήματα Α. Λιοσίων, Ιλίου, Περιστερίου).

Τέλος, σημαντικός αρωγός των ευπαθών κοινωνικών ομάδων που εξυπηρετεί το Κοινωφελές Παντοπωλείο αποτελεί ο Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού, που με την συνεχή του δράση διαθέτει πακέτα προϊόντων σε οικογένειες που εμφανίζουν ουσιαστική ανάγκη.

Το Κοινωφελές Παντοπωλείο στο Δήμο Αγ. Αναργύρων-Καματερού λειτουργεί από τη Μονάδα Κοινωνικής – Προεπαγγελματικής Αποκατάστασης «ΔΡΑΣΗ», με τη στήριξη του κοινωνικού μη κερδοσκοπικού φορέα «Κοινωνικές Συνεταιριστικές Δραστηριότητες Ευπαθών Ομάδων (Κ.Σ.Δ.Ε.Ο.) ΕΔΡΑ» και τη συνεργασία του Δήμου Αγ. Αναργύρων – Καματερού. Το Κοινωφελές Παντοπωλείο παραμένει καθημερινά ανοικτό προς κάθε ενδιαφερόμενο, 8:00-16:00, στην οδό Χίου 12 & Καλύμνου, στην Ανάκασσα.

Με στόχο την ενίσχυση των οικονομικά αδύναμων κατοίκων του Δήμου, το Παντοπωλείο προσφέρει δωρεάν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης (ρούχα ή άλλα είδη οικιακής χρήσης) σε άπορα άτομα που στερούνται των βασικών ειδών διαβίωσης (ηλικιωμένοι, μονογονεϊκές οικογένειες, πολύτεκνοι, ΑμεΑ), καθώς επίσης προϊόντα με μεγάλη έκπτωση σε όλες τις κατηγορίες με χαμηλά εισοδήματα. Επιπλέον, κάθε πολίτης μπορεί να αγοράσει τα προϊόντα του Παντοπωλείου σε τιμές super market και με αυτόν τον τρόπο να στηρίξει την λειτουργία του, δεδομένου ότι τα έσοδα από την πώληση των προϊόντων διατίθενται αποκλειστικά για την αγορά νέων ειδών που παρέχονται δωρεάν στους δικαιούχους.

Οι επιχειρήσεις/φορείς/άτομα που επιθυμούν να ενισχύσουν την λειτουργία του Παντοπωλείου μπορούν να συνεισφέρουν με τους ακόλουθους τρόπους:
  • Πραγματοποιώντας τις αναγκαίες αγορές τους από το Κοινωφελές Παντοπωλείο
  • Διαθέτοντας προϊόντα (εφόσον πρόκειται για εταιρείες εμπορίας τροφίμων, ένδυσης κτλ. ή μεμονωμένα άτομα/πολίτες)
  • Στηρίζοντας οικονομικά την λειτουργία του Παντοπωλείου, διαθέτοντας σε σταθερή βάση ποσό για την ανατροφοδότηση / αγορά των προϊόντων.
Κοινωφελές Παντοπωλείο:
Αγοράζω, συμμετέχω, στηρίζω με μια κίνηση!


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ