Νέο Showroom της CARTECO στα Βόρεια Προάστια

Η CARTECO απέκτησε παρουσία στα Βόρεια Προάστια μέσα από ένα Shop in Shop, στο νέο εκθεσιακό χώρο της Ι.Δ.ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ στο 15ο Χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας στον κόμβο Ολυμπιακού Χωριού στην Κηφισιά.

Το showroom λειτουργεί καθημερινά από τις 8:30 το πρωί έως τις 16:30 το απόγευμα ενώ το Σάββατο είναι ανοιχτό απο τις 8:30 το πρωί έως τις 15:00 το μεσημέρι.

Στον νέο αυτό χώρο παρουσιάζονται κυρίως υλικά επενδύσεων όπως μοκέτες της εταιρίας OBJECT CARPET, ταπετσαρίες τοίχου των εταιριών OMEXCO & ARTE, δάπεδα PVC τύπου ξύλου της εταιρίας Project Floors, επενδύσεις όψεων από ανοξείδωτα πλέγματα της εταιρίας GKD, ξύλινες επενδύσεις όψεων της εταιρίας WOODN και άλλα προϊόντα.

Υπενθυμίζεται ότι η  CARTECO πρόσφατα υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με την εταιρία Ι.Δ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ για την από κοινού προώθηση των προϊόντων τους, την ανταλλαγή δικτύων και την αντιμετώπιση έργων με το κλειδί στο χέρι.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση των 2 εταιρειών, η συνεργασία της Carteco με την Ι.Δ. Παπαθανασίου ανοίγει νέους ορίζοντες στην ανάπτυξη ολοκληρωμένων λύσεων και δημιουργεί τις βάσεις για την καλύτερη αντιμετώπιση των σύνθετων αναγκών της σύγχρονης εποχής. Τις δύο εταιρείες συνδέει η ποιότητα και το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης του πελάτη, η αντιπροσώπευση επώνυμων και καινοτόμων εταιρειών και η συνεχής προσπάθεια για τη διατήρηση της ανταγωνιστικότητας σε ένα απαιτητικό κοινό, όπως είναι οι Αρχιτέκτονες-μηχανικοί, οι διακοσμητές και οι επαγγελματίες.



<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ