Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ολοκλήρωσε τη σχολική χρονιά με μια υπέροχη αποχαιρετιστήρια γιορτή

Το τελευταίο κουδούνι χτύπησε για το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» την Τρίτη, 28 Ιουνίου 2011 και ολοκλήρωσε τη σχολική χρονιά η αποχαιρετιστήρια γιορτή που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2011 και είχε απόλυτη επιτυχία.

Παρουσιάστηκαν μουσικοχορευτικά δρώμενα από τους εκπαιδευόμενους του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α και χάρισαν στους παρευρισκόμενους χαρά, συγκίνηση και ενθουσιασμό.

Την γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Αθανασόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Αγ. Δημητρίου κ. Γαβαλάς, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αγ. Δημητρίου η κ. Κατσέλη, η κ. Βρεττού, ο κ. Παπαδακάκης, ο κ. Οικονομάκος, και ο κ. Βαζαίος ο οποίος είναι και εκδότης της εφημερίδας Αττική Γραμμή. Επίσης, παρευρέθησαν από την Ελληνική Εστία η κ. Παπαηλιού, από το «Μέριμνα» η κ. Γιαννακοπούλου και από το Α.Ο. Αγ. Δημητρίου ο κ. Μηλιώνης.

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. απέκτησε νέους φίλους την Ειρήνη Μπαλτά από τη σειρά «Χωρίς όρια», τον Ορέστη Τρίκα, τον Ορφέα Παπαδόπουλο, τον Πάνο Βλάχο, ηθοποιούς από τη σειρά «Η Ζωή της Άλλης» και τον σκηνοθέτη γνωστών επιτυχιών Στάμο Τσάμη.
  
Οι ηθοποιοί ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. και αυτό φάνηκε για άλλη μία φορά που ήρθαν και συμμετείχαν στα δρώμενα χωρίς πρόβα.


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ