Συνεργασία Dionic – Praktiker – Eurobank στα οικιακά φ/β συστήματα

Στην προώθηση οικιακών εναλλακτικών πηγών ενέργειας επεκτείνεται η Dionic Solar, επιχειρηματική μονάδα του ομίλου Dionic, σε συνεργασία με την Praktiker Hellas και την Eurobank EFG.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Dionic Solar, μέσω του δικτύου καταστημάτων της Praktiker, θα προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο μελέτης, προμήθειας εξοπλισμού, εγκατάστασης και χρηματοδότησης φωτοβολταϊκών συστημάτων. Το σκέλος της χρηματοδότησης θα γίνεται αποκλειστικά και σε συνεργασία με τη Eurobank EFG.

Συγκεκριμένα, από τις 12 Σεπτεμβρίου η Dionic Solar θα έχει παρουσία σε πέντε καταστήματα της Αττικής με επιλεγμένους εκπροσώπους της που θα παρέχουν, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, τις αναγκαίες συμβουλευτικές υπηρεσίες και υποστήριξη στους πελάτες της Praktiker.

Η εν λόγω πρωτοβουλία της Dionic Solar και της Praktiker εντάσσεται στο πλαίσιο του σχετικού προγράμματος οικονομικών κινήτρων, που προσφέρονται από την Πολιτεία για επενδύσεις σε οικιακά φωτοβολταϊκά συστήματα καθώς και του ειδικού τραπεζικού προϊόντος «Πράσινο Δάνειο Κατοικίας-Φωτοβολταϊκά» της Eurobank EFG, που χρηματοδοτεί με απλοποιημένες διαδικασίες, την αγορά και εγκατάσταση φωτοβολταϊκών πλαισίων σε κατοικίες.

Πηγή: «Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ».

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ