Η ΕΛΕΠΑΠ τιμά τη Citibank Ελλάδος

Η ΕΛΕΠΑΠ, ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης προς το Μεγάλο της Ευεργέτη, τη Citibank Ελλάδος, διοργάνωσε τιμητική τελετή, την Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι, στο χώρο του Κέντρου της στο Παγκράτι.

Η Citibank από το 2009 και για τρεις συνεχείς χρονιές στηρίζει μέσα από το Πρόγραμμα ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ, με 130.000 ευρώ περίπου το χρόνο (μέχρι σήμερα 301.872,56 ευρώ), το Πρόγραμμα Θεραπευτικής Κολύμβησης της ΕΛΕΠΑΠ, που εκπαιδεύει με την πρωτοποριακή μέθοδο Halliwick παιδιά με κινητικές κυρίως αναπηρίες και αναπτυξιακές δυσκολίες και στέλνει ένα μήνυμα για τη δυνατότητα ολιστικής προσέγγισής τους μέσα από το υδάτινο περιβάλλον.

Συνολικά, 250 περίπου παιδιά έχουν ευεργετηθεί στο διάστημα των τριών αυτών ετών. Η ΕΛΕΠΑΠ εκφράζει τις ευχαριστίες της στη Citibank Ελλάδος  για τη μεγάλη αυτή πράξη αγάπης.

Μέσα στο 2010, η Citibank διεύρυνε το Πρόγραμμα Νοιάζομαι κάνοντας κοινωνούς όσους πελάτες από τους  κατόχους καρτών Citibank Visa και Citibank MasterCard το επιθυμούν, οι οποίοι  μέσω πάγιας εντολής, στήριξαν και συνεχίζουν να  στηρίζουν το έργο της Τράπεζας. Μέχρι σήμερα από την ευγενική χειρονομία των κατόχων καρτών της Citibank έχουν συγκεντρωθεί 22.746,25 ευρώ!!!!

Η ΕΛΕΠΑΠ και τα παιδιά της τους εκφράζουν ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Citi Country Officer, κ.Grant Carson, μαζί με εκπροσώπους της Citi Ελλάδος, καθώς και πολλοί πιστοί φίλοι και δωρητές της ΕΛΕΠΑΠ, που είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα παιδιά μέσα στη πισίνα, κατά τη διάρκεια  του Προγράμματος Θεραπευτικής Κολύμβησης.

Μήνυμα ελπίδας και χαράς έδωσαν και τα παιδιά του Προγράμματος Πρώιμης Εκπαιδευτικής και Θεραπευτικής Παρέμβασης της ΕΛΕΠΑΠ-Μονάδα Ειδικής Προσχολικής Αγωγής, που υποδέχτηκαν τους καλεσμένους με ένα χαρούμενο τραγουδάκι.

Στους εκπροσώπους της Citibank Ελλάδος για την μεγάλη προσφορά της Citibank στην ΕΛΕΠΑΠ και τα παιδιά της, προσφέρθηκε τιμητική πλακέτα.



<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ