Περισσότεροι από 5.000 κόσμου αναμένεται να επισκεφθούν το πολυσυνέδριο Capital + Vision

Περισσότεροι από 5.000 κόσμου αναμένεται να επισκεφθούν το πολυσυνέδριο Capital + Vision  που θα πραγματοποιηθεί  στο ξενοδοχείο Hilton Αθηνών από τις 23-25 Σεπτεμβρίου, 2011.

Την έναρξη των εργασιών του Capital + Vision, την Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου, θα σηματοδοτήσει η ομιλία του Υπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας, κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, στο Επίσημο Δείπνο της εκδήλωσης με τη συμμετοχή περισσότερων από 300 επιχειρηματιών!

30 διακεκριμένοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό συμμετέχουν στο Συνεδριακό Πρόγραμμα που θα καλύψει καίρια θέματα που απασχολούν τη σύγχρονη  κοινωνία, την επικαιρότητα και την επιχειρηματική κοινότητα της χώρας και αφορούν τις οικονομικές εξελίξεις, το δημόσιο χρέος, το τραπεζικό σύστημα, τη φορολογία των επιχειρήσεων αλλά και θέματα όπως η ενέργεια, ο ορυκτός πλούτος, η ναυτιλία και ο τουρισμός.

50 φορείς, μη κυβερνητικές οργανώσεις (ΜΚΟ) και επιχειρήσεις συμμετέχουν σε παράλληλες εκδηλώσεις προσκαλώντας τους συνεργάτες και πελάτες τους σε ημερίδες, συζητήσεις, παρουσιάσεις, πάντα γύρω από τα θέματα του χρήματος, των επενδύσεων, του περιβάλλοντος, της ενέργειας, της αειφορίας, της καινοτόμας τεχνολογίας, της εταιρικής ευθύνης, της κοινωνικής αλληλεγγύης και ό,τι άλλο μπορεί να ταιριάξει στο όραμα ενός καλύτερου αύριο.

25 εκθέτες συμμετέχουν στην έκθεση, η οποία θα λειτουργεί στους χώρους του ξενοδοχείου Hilton, παράλληλα με τις συνεδριακές εκδηλώσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.capitalvision.gr ή επικοινωνήστε με το Ελληνο-Γερμανικό Βιομηχανικό & Εμπορικό Επιμελητήριο:
  • κ. Σωτηρία Θεοφανίδου
  • Τηλ.: 210 641 9030
  • E-mail: s.theofanidou@mail.ahk-germany.de
Παρακαλούμε όπως βρείτε συνημμένα:
  • Αναλυτικό Συνεδριακό Πρόγραμμα
  • Κατάλογο των φορέων που συμμετέχουν στις παράλληλες εκδηλώσεις καθώς και το τίτλο της παρουσίασής τους
Η EuroCharity είναι Χορηγός Επικοινωνίας του πολυσυνεδρίου Capital + Vision.<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ