Μυτιληναίος: Το λογαριασμό της κρίσης πληρώνει ο ιδιωτικός τομέας

Ο ιδιωτικός τομέας που μετρά ήδη 1 εκατ. απολυμένους, πληρώνει μέχρι στιγμής το λογαριασμό της κρίσης, τόνισε ο κ. Ευάγγελος Μυτιληναίος μιλώντας ζωντανά σήμερα το πρωί στο CNN International και την εκπομπή World Business Today.

Ο κ. Μυτιληναίος συμμετείχε στην εκπομπή World Business Today που προβάλλεται από το Λονδίνο και απάντησε στις ερωτήσεις του γνωστού ρεπόρτερ, κ. John Defterios, για το πώς βλέπει ο ιδιωτικός τομέας την αδυναμία της χώρας να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Τρόικας και τα σενάρια περί χρεοκοπίας.

Υπογράμμισε ότι είναι ανάγκη να ανταποκριθούμε όλοι, πολιτικοί και κοινωνία, στις απαιτήσεις των καιρών, για να επιβιώσει η χώρα και επισήμανε ότι αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση πρέπει να προβεί άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η συμφωνία της 21ης Ιουλίου. Τόνισε τέλος ότι οι καθυστερήσεις στην υλοποίηση του προγράμματος των αποκρατικοποιήσεων προκαλούν δυσαρέσκεια και ότι πλέον είναι κρίσιμη η τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων που έχουν τεθεί από την τρόικα για να σωθεί η χώρα.

Η εκπομπή World Business Today που προβάλλεται καθημερινά από το CNN σε ζώνη υψηλής τηλεθέασης, παρουσιάζει τις σημαντικότερες οικονομικές ειδήσεις παγκοσμίως, δίνοντας έμφαση στις τάσεις και στις οικονομικές εξελίξεις των διεθνών επιχειρηματικών και χρηματιστηριακών αγορών. Ο κ. John Defterios, καλύπτει για το CNN τις αναδυόμενες αγορές, ενώ παρουσιάζει και την εβδομαδιαία εκπομπή CNN Marketplace Middle East.

Παρακαλούμε όπως βρείτε ΕΔΩ τη συνέντευξη του κ. Μυτιληναίου όπως μεταδόθηκε στο CNN International.
Πηγή: Capital.gr

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ