Πιστοποιήθηκαν οι εγκαταστάσεις της ΤΣΑΚΙΡΗΣ Α.Β.Ε.Ε. στην Αταλάντη, σύμφωνα με διεθνείς προδιαγραφές και στο πλαίσιο της στρατηγικής αναδιοργάνωσης

Σύμφωνα με τις απαιτήσεις των προτύπων ISO 9001:2000, ISO 22000:2005 (HACCP), OHSAS 18001:1999 και ISO 14001:2004 και μετά την ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών επιθεώρησης από τον ανεξάρτητο φορέα πιστοποίησης Lloyd's, πιστοποιήθηκε η μονάδα της ΤΣΑΚΙΡΗΣ Α.Β.Ε.Ε., στην Αταλάντη Φθιώτιδας, επιβεβαιώνοντας την υψηλή ποιότητα των προϊόντων, τις ασφαλείς συνθήκες εργασίας και την υπεύθυνη περιβαλλοντική διαχείριση της εταιρείας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πιστοποίηση, σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές, εντάσσεται στο πλαίσιο του πλάνου για τη στρατηγική αναδιοργάνωση, εκσυγχρονισμό και ανάπτυξη της ΤΣΑΚΙΡΗΣ Α.Β.Ε.Ε., που έχει τεθεί σε ισχύ, από τις αρχές του 2004, μετά την ένταξή της στην Coca-Cola Τρία Έψιλον.


Συγκεκριμένα, η πιστοποίηση κατά ISO 9001 και ISO 22000 (HACCP) διασφαλίζει την εφαρμογή των πιο απαιτητικών κριτηρίων για τη διασφάλιση της ποιότητας, σε κάθε φάση της παραγωγικής διαδικασίας, από την επιλογή των πρώτων υλών έως το τελικό προϊόν που απολαμβάνουν οι Έλληνες καταναλωτές. Στη μονάδα, λειτουργεί, επίσης, εργαστήριο ελέγχου ποιότητας, που διενεργεί τακτικούς ελέγχους για τις πρώτες ύλες, τη συσκευασία και το τελικό προϊόν. Η πιστοποίηση κατά OHSAS 18001:1999, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρίας για τη δημιουργία και διατήρηση ενός ασφαλούς εργασιακού περιβάλλοντος για τους εργαζόμενούς της. Παράλληλα, η εφαρμογή του ISO 14001:2004 διασφαλίζει την προτεραιότητα που θέτει η ΤΣΑΚΙΡΗΣ Α.Β.Ε.Ε. στο θέμα της προστασίας του περιβάλλοντος. Σημειώνεται, ακόμα, ότι στις εγκαταστάσεις της Αταλάντης ποσοστό άνω του 95% των αποβλήτων-απορριμμάτων ανακυκλώνεται, ενώ παρακολουθούνται συστηματικά οι δείκτες, με στόχο την υπεύθυνη κατανάλωση ενέργειας κατά την παραγωγή των προϊόντων.


Επισημαίνεται, τέλος, ότι τα προϊόντα TSAKIRIS Chips παρασκευάζονται σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, σύμφωνα με την ίδια επιτυχημένη συνταγή, εδώ και 53 χρόνια. Για την παρασκευή τους χρησιμοποιούνται 100% φυσικές πατάτες, αγνά υλικά, πιστοποιημένες πρώτες ύλες και φυτικό λάδι, ενώ δεν περιέχουν συντηρητικά και πρόσθετες ή χρωστικές ουσίες. Συσκευάζονται αεροστεγώς σε ειδική πολυστρωματική συσκευασία που προστατεύει το προϊόν και διατηρεί αναλλοίωτη τη γεύση του μέχρι την ημερομηνία λήξης του.


Η ΤΣΑΚΙΡΗΣ Α.Β.Ε.Ε. είναι η πρώτη ελληνική εταιρία που ιδρύθηκε για την παραγωγή chips στην ελληνική αγορά. Σήμερα αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη εταιρία snacks πατάτας στην ελληνική αγορά. Με μακροχρόνια παράδοση στην παραγωγή chips υψηλής ποιότητας που ξεκινά από το 1954 και ως θυγατρική εταιρία της Coca-Cola Τρία Έψιλον, από το 2004, η εταιρία σήμερα έχει επεκταθεί ευρύτερα στην αγορά των snacks, με μια ευρεία γκάμα προϊόντων. Όλα τα προϊόντα πατάτας TΣΑΚΙΡΗΣ παράγονται σε μία σύγχρονη βιομηχανική εγκατάσταση με έδρα την Αταλάντη Φθιώτιδας. Τα TSAKIRIS Chips, μία από τις πιο αγαπημένες μάρκες των Ελλήνων καταναλωτών, διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα, τις άριστες πρώτες ύλες και φυσικά την αξεπέραστη τραγανή γεύση της φυσικής πατάτας. Η ποικιλία των προϊόντων TSAKIRIS περιλαμβάνει, επίσης, τα TSAKIRIS Sticks, τα πρώτα πατατάκια σε μορφή sticks στην ελληνική αγορά, τα τραγανά πατατοκύματα TSAKIRIS Waves, καθώς και την παιδική σειρά προϊόντων TSAK's.


 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ