Η DigiMagix χορηγός στο 6ο Διεθνές Συνέδριο Ανοικτής και εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης (ICODL)

Η DigiMagix στηρίζει έμπρακτα το Ελληνικό Δίκτυο Ανοικτής και εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης (ΕΔΑΕ) αναλαμβάνοντας χορηγία για το 6ο στη σειρά Διεθνές Συνέδριο που διοργανώνει. Το ICODL (International Conference in Open and Distance Learning) διοργανώνεται από το 2001 ανά δύο έτη.

Για τις ανάγκες του Συνεδρίου η DigiMagix δημιούργησε την Iστοσελίδα http://icodl.openet.gr, στην οποία θα φιλοξενούνται από δω και στο εξής τα Συνέδρια του Δικτύου. Πρόκειται για μια διαδικτυακή εφαρμογή, η οποία επιτρέπει την ψηφιακή διαχείριση συνεδρίων, απλοποιώντας τις διαδικασίες και προσφέροντας μια σειρά από οφέλη που σχετίζονται με την καλύτερη και πιο αποτελεσματική διαχείρισή του αλλά και με τη διάχυση της πληροφορίας και την αναγνωρισιμότητά του από το ευρύ κοινό.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τα οφέλη της εφαρμογής στη σχετική σελίδα.

Επιπλέον, η DigiMagix σχεδίασε το καλαίσθητο Πρόγραμμα του Συνεδρίου, το οποίο θα διατίθεται σε έντυπη μορφή με το φάκελο.

Σε όσους δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν αλλά ενδιαφέρονται για τα πεπραγμένα, μπορούν να επικεφθούν την Ιστοσελίδα του Συνεδρίου, όπου  βρίσκονται αναρτημένα τα Πρακτικά, με ελεύθερη πρόσβαση σε κάθε ενδιαφερόμενο.



<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ