1ο Τουρνουά BOCCE από το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες»

Την Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου το Κέντρο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» διοργάνωσε το 1ο Τουρνουά BOCCE στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο του Αγ. Δημητρίου, υπό την αιγίδα του Δήμου Αγίου Δημητρίου και σε συνεργασία με τα Special Olympics που παραχώρησαν τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό. Συμμετείχαν αθλητές από την Εστία Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής, από τον Σύνδεσμο Προστασίας παιδιών Χολαργού, από το Αθλητικό Σωματείο Δήμου Πετρούπολης και από το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.

Το Τουρνουά τίμησαν με την παρουσία τους η Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου κα Ανδρούτσου, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Υπηρεσίας κος Ειρηνάκης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κα Καντζέλη, κ. Βρεττού και κος Αθανασόπουλος και τα Κ.Α.Π.Η. του Αγίου Δημητρίου. Επίσης παραβρέθηκαν ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Δυτικής Αττικής η «Ελπίδα», το Οικοτροφείο Στέγη «Αγ. Νικολάου» και το Κέντρο Ειδικών Ατόμων «Η Χαρά».

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους φορείς του Αγ. Δημητρίου που συνεργάστηκαν, την Κοινωνική Υπηρεσία και τις Κοινωνικούς Λειτουργούς των Κ.Α.Π.Η. Ιδιαίτερη μνεία και θερμές ευχαριστίες στον Πρόεδρο του Οργανισμού, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος κ. Τζαμτζή, τον Αντιπρόεδρο κ. Λούκο και Αντιδήμαρχο καθαριότητας του Περιβάλλοντος τον κ. Συράκο.

Η συμμετοχή τόσων ιδιαίτερων αθλητών μας απέδειξε για άλλη μία φορά, ότι μπορεί το αδύνατο, να γίνει δυνατό.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ