Η Κωτσόβολος στο πλευρό της «ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»!

Υποστηρίζει την πρωτοβουλία αυτή στο πλαίσιο των προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί

Η Κωτσόβολος, στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί, στέκεται αυτή τη φορά στο πλευρό της «ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ».

«Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ είναι μία πρωτοβουλία που ξεκίνησε από τους θεσμικούς φορείς του ευρύτερου κλάδου της επικοινωνίας και σήμερα έχουν ενταχθεί σε αυτή και νέοι φορείς και επιχειρήσεις από τον ευρύτερο κλάδο της αγοράς καθώς και μεμονωμένες επιχειρήσεις με δράσεις τόσο στο εσωτερικό της Χώρας, όσο και στο εξωτερικό.

Η προσπάθεια αυτή σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού & Τουρισμού, αλλά και με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού ενισχύει την προβολή της χώρας μας.

Είναι η πρώτη φορά που φορείς της αγοράς προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους με σκοπό την εκτέλεση επικοινωνιακών προγραμμάτων που έχουν σαν στόχο να ενεργοποιήσουν την κοινωνία και στηρίξουν με δράσεις τομείς όπως ο  πολιτισμός, ο εθελοντισμός, ο τουρισμός, και να τονώσουν την ελληνική αγορά. Η Συμμαχία για την Ελλάδα είναι μια πρωτοβουλία ιδιαίτερης σημασίας για τη χώρα σε μια ομολογουμένως δύσκολη συγκυρία.

H Κωτσόβολος λαμβάνει δυναμικά μέρος στη σημαντική αυτή προσπάθεια, ενσωματώνοντας στοιχεία της καμπάνιας στην επικοινωνιακή της φιλοσοφία. Η No1 αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, βρίσκεται στην ελληνική αγορά για περισσότερα από 60 χρόνια εξυπηρετώντας διαχρονικά τον έλληνα καταναλωτή και τις ανάγκες του με παρουσία σε ολοένα και περισσότερες περιοχές της χώρας. Μια τέτοια πρωτοβουλία θα ήταν αδύνατο να μην υποστηριχθεί από ένα από τα πλέον αγαπημένα brand της Ελλάδας.

Η Κωτσόβολος σε αυτό το πρώτο στάδιο θα προβάλει το μήνυμα της εκστρατείας «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» μέσα από τις τηλεοπτικές της διαφημίσεις, ενώ θα συμπεριλάβει και το λογότυπο «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» στο φυλλάδιο των προσφορών της καθώς και στην ιστοσελίδα της. Η εταιρεία έχει πρόθεση να στηρίξει και στο μέλλον με όποιο δυνατό τρόπο την πρωτοβουλία αυτή.

Με αφορμή τη συμβολή της Κωτσόβολος στις δράσεις της «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ», ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Dixons South-East Europe, κ. Chris Matthews, δήλωσε: «Η «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» είναι μία πολύ σημαντική πρωτοβουλία, η οποία πραγματοποιείται την πιο κατάλληλη στιγμή για τη χώρα. Η εικόνα της Ελλάδας χρειάζεται μια αποφασιστική ώθηση σε αυτή τη συγκυρία και η συγκεκριμένη καμπάνια πιστεύω ότι αποτελεί μία πολύ αξιόλογη προσπάθεια έμπρακτης στήριξης της χώρας. Για το λόγο αυτό, η Κωτσόβολος, η οποία δραστηριοποιείται πάνω από 60 χρόνια στην ελληνική αγορά, θεωρεί υποχρέωσή της να συμβάλει ενεργά στην πρωτοβουλία αυτή, υλοποιώντας ενέργειες και δράσεις οι οποίες θα προάγουν τους σκοπούς της «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ». Εύχομαι και πιστεύω τα αποτελέσματα της καμπάνιας να ξεπεράσουν όλες τις προσδοκίες»!

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ