Νέο εταιρικό site για την ΑΒ

Αναρτήθηκε η νέα εταιρική Ιστοσελίδα της ΑΒ Βασιλόπουλος, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.ab.gr. Η μοντέρνα, υψηλής αισθητικής και φιλική για τον επισκέπτη Iστοσελίδα εγκαινιάζει έναν ακόμα ουσιαστικό τρόπο επικοινωνίας με το καταναλωτικό κοινό.

Στο www.ab.gr, θα βρει κανείς τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας ΑΒ, τις προσφορές, τις υπηρεσίες, συνταγές, συμβουλές για υγεία και ευεξία καθώς και πληροφορίες για την εταιρική υπευθυνότητα της ΑΒ όσον αφορά τα προϊόντα, τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Επίσης, μπορεί κανείς να δει παλιότερες και νεότερες διαφημίσεις, να μάθει περισσότερα για το σύστημα franchise, για τις ευκαιρίες καριέρας και για την κάρτα πιστότητας ΑΒ Plus.

Ο επισκέπτης του site μπορεί εύκολα και γρήγορα: Να βρει το ΑΒ που τον εξυπηρετεί βάσει των υπηρεσιών που το εκάστοτε κατάστημα προσφέρει και να διαβάσει αναλυτικά όλα τα ενδιαφέροντα περιοδικά που η ΑΒ εκδίδει (ΑΒ magazine, Nutrilife κτλ.)

Τέλος, το site που υλοποιήθηκε και ανανεώνεται συνεχώς σε συνεργασία με την εταιρεία Rascal, δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες του να οδηγούνται απευθείας στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης που η ΑΒ συμμετέχει (facebook, twitter, youtube, foursquare) προκειμένου να  βρίσκονται σε μια διαρκή επικοινωνία με την εταιρεία!

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ