Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρίες και των εορτών των Χριστουγέννων

Την Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2011 πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αγ. Δημητρίου, εκδήλωση του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρίες και των εορτών των Χριστουγέννων.

Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 11:00 π.μ. με χαιρετισμό του Προέδρου του Δ.Σ. κ. Ανυφαντή Νικόλαου, αλλά και των επίτιμων καλεσμένων.

Οι εκπαιδευόμενοι συμμετείχαν ανά Τμήμα σε  Δρώμενα και ”έκλεψαν” τις εντυπώσεις με την αναπαράσταση ολυμπιακών αθλημάτων.  Η εκδήλωση αποτέλεσε μια ευχάριστη εμπειρία για όλους τους παρευρισκόμενους, καθώς πρόσφερε χαρά, συγκίνηση, διασκέδαση και μηνύματα αισιοδοξίας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: η Δήμαρχος Αγ. Δημητρίου κα Ανδρούτσου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αγ. Δημητρίου κος Αθανασόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Αγ. Δημητρίου Κοινωνικής Υπηρεσίας κος Ειρηνάκης, ο Αντιδήμαρχος κος Γαβαλάς, ο Αντιδήμαρχος Ηλιούπολης κ.Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κουτσανδρέας, ο Επικεφαλής της Παράταξης Δυνατή Πορεία, Δ/ντης ΙΚΑ και Δημοτικός Σύμβουλος κος Παπαδακάκης, ο Επικεφαλής της Παράταξης Δημιουργική Ενότητα και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Οικονομάκος, ο Επικεφαλής της Παράταξης «Μετέχω» και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Βάσιος, ο Αντιπρόεδρος του  Οργανισμού, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος κος Λούκος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κος Αθανασόπουλος, ο κ. Βαζαίος, και η κα Χατζηδημητρίου. Επίσης, παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των ΚΑΠΗ του Αγ. Δημητρίου και πλήθος φίλων και ευαισθητοποιημένων πολιτών της περιοχής μας.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ