Συνεργασία Greenmind και Waste to Renewable Biodiesel Association

H Greenmind, η πρώτη πράσινη διαφημιστική εταιρία στην Ελλάδα, ανέλαβε τη δημιουργία της εταιρικής ταυτότητας του νέου Ευρωπαϊκού συνδέσμου βιομηχανιών παραγωγής βιομάζας από τηγανέλαια. 

Το Waste to Renewable Biodiesel είναι η συνεργασία βιομηχανιών από τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ιταλία, την Ισπανία και την Αυστρία οι οποίες ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προωθήσουν την χρήση biodiesel από τηγανέλαια ως την πλέον οικολογικότερη λύση βιοκαυσίμου σήμερα.

Συγκεκριμένα, με την παραγωγή βιομάζας από ανακυκλώσιμη ύλη ελευθερώνεται λιγότερο διοξείδιο του άνθρακα στην ατμόσφαιρα σε σχέση με την αντίστοιχη παραγωγή βιομάζας από τους καρπούς της ελιάς.

Για την ανάθεση του έργου σχεδιασμού εταιρικής ταυτότητας, ο πρόεδρος  του συνδέσμου Waste to Renewable Biodiesel κ. Michael Fiedler Panajotopoulos δήλωσε: «Το Waste to Renewable Biodiesel Association είναι η Ευρωπαϊκή απάντηση στην ανάγκη ενός οικολογικότερου και φτηνότερου βιοκαυσίμου στην Ευρώπη. 

Ως παραγωγοί ενός κατεξοχήν πράσινου προϊόντος, θέλαμε να συνεργαστούμε με μια εταιρία επικοινωνίας που να εξειδικεύεται αντίστοιχα στα πράσινα προϊόντα, ώστε να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Έτσι επιλέξαμε την Greenmind για να αναλάβει για αρχή τον σχεδιασμό της εταιρικής μας ταυτότητας. Το αποτέλεσμα τελικά δικαίωσε την απόφασή μας μιας που η συνεργασία μας ήταν άψογη, και συνεχίζουμε…!»<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ