Κωτσόβολος: Συνεργασία με την Ελλήνιος Ενεργειακή

Σε συμφωνία συνεργασίας προχώρησαν η Κωτσόβολος Dixons South East Europe και η Eλλήνιος Ενεργειακή. Η συμφωνία αφορά στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στον τομέα των οικιακών και επαγγελματικών φωτοβολταϊκών συστημάτων στους πελάτες της Κωτσόβολος και η νέα αυτή συνεργασία βασίστηκε στους κοινούς στόχους των δυο εταιρειών που είναι η άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη, αλλά και η υποστήριξη ενεργειών που κάνουν το περιβάλλον καλύτερο. 

Θα πρέπει να σημειωθεί πως η Eλλήνιος Ενεργειακή ειδικεύεται στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στο σχεδιασμό, την προμήθεια, την κατασκευή και την υποστήριξη (after sales) ολοκληρωμένων φωτοβολταϊκών συστημάτων. Aναλαμβάνει μικρού και μεγάλου μεγέθους φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις αρχίζοντας από αγροτεμάχια, μέχρι αρχιτεκτονικές λύσεις ενσωμάτωσης φωτοβολταϊκών συστημάτων σε οικίες και επαγγελματικά ή άλλης χρήσης κτίρια. Αποτελεί εταιρεία Ελληνικού κατασκευαστικού ομίλου με επιτυχημένη παρουσία τα τελευταία 20 έτη στην Ελληνική και Βαλκανική αγορά στην κατασκευή, διαμόρφωση, ανακαίνιση και συντήρηση κτιρίων γραφείων, εμπορικών καταστημάτων, νοσοκομείων, πολυτελών κατοικιών και ειδικών κτιρίων γενικότερα. 

Όσον αφορά στην συνεργασία, ο Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Κωτσόβολος Chris Matthews και η Μάρω Μπανάκου Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος της Eλλήνιος Ενεργειακή υπογράμμισαν πως πρόκειται για μια πολύ σημαντική συνεργασία που «θα συνδυάσει την κορυφαία εμπειρία εξυπηρέτησης της Κωτσόβολος με τη μοναδική τεχνογνωσία και ειδίκευση της Eλλήνιος Ενεργειακή στον τομέα των Φωτοβολταϊκών Συστημάτων».

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ