Μια διαφορετική γιορτή στο Μέγαρο Μαξίμου

Σήμερα παραμονή των Χριστουγέννων, ο Πρωθυπουργός κ. Λουκάς Παπαδήμoς μαζί με την συζυγό του προσκάλεσαν σε γεύμα τα παιδιά μας. Σε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα τα παιδιά μας έφαγαν, τραγούδησαν και συζήτησαν με τον Πρωθυπουργό, ο οποίος έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για το έργο μας.

Η σύζυγος του Πρωθυπουργού, ζήτησε από τα παιδιά να ζωγραφίσουν «την Ελλάδα που ονειρεύονται» και εκείνα αποτύπωσαν στο χαρτί την πολύχρωμη και αισιόδοξη πλευρά της χώρας μας.

Ο Πρωθυπουργός στη συνομιλία του με τους συνοδούς των παιδιών σημείωσε ότι:

«Τα Παιδικά Χωριά SOS είναι ένα υπόδειγμα του πώς η οργανωμένη κοινωνική αλληλεγγύη μπορεί να στηρίξει παιδιά που την χρειάζονται, να τους χαρίσει το χαμόγελο και να τους δώσει πραγματικές ευκαιρίες για μια καλύτερη ζωή.

Στις Μητέρες SOS των Παιδικών Χωριών, και σε όλους τους συμπολίτες μας εκείνους που όλο το χρόνο προσφέρουν τον μόχθο, τη δημιουργικότητα και την αγάπη τους στο συνάνθρωπο, αξίζει η ευγνωμοσύνη της πατρίδας.

Τις μέρες αυτές ας σκεφτούμε όλοι πώς μπορούμε να συμβάλουμε σε μια κοινωνία ενότητας, συνοχής και αλληλεγγύης. Ενωμένοι και αλληλέγγυοι μπορούμε να ξεπεράσουμε την κρίση».



<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ