Πραγματοποίηση Χριστουγεννιάτικου Φιλανθρωπικού Μπαζάρ στο Μετρό Αγ.Αντωνίου από την «ΔΙΑΔΡΟΜΗ»

Μικροί χιονάνθρωποι, ελατάκια, χριστουγεννιάτικες μπάλες, ημερολόγια και άλλα χριστουγεννιάτικα δωράκια καλούσαν τους περαστικούς της πλατείας Αγ.Αντωνίου στο Περιστέρι να τα «υιοθετήσουν». Χειροποίητα μικροαντικείμενα, κατασκευασμένα από εξυπηρετούμενους του «Κέντρου Εναλλακτικής Απασχόλησης και Θεραπευτικών Δράσεων – ΔΙΑΔΡΟΜΗ», που μετέδιδαν την ζεστασιά από τα χέρια των ατόμων που τα κατασκεύασαν, την αγάπη και την θέλησή τους για ζωή, εκθέτονταν προς πώληση σε χαμηλές τιμές στο Μετρό Αγ.Αντωνίου, στις 21-22 Δεκεμβρίου.

Οι περαστικοί που διέρχονταν τις δύο αυτές ημέρες από το μετρό Αγ.Αντωνίου έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το περίπτερο που φιλοξενούσε τις δημιουργίες της ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ, για να πληροφορηθούν για τις δράσεις της και να στηρίξουν με τον δικό τους τρόπο το έργο της.

Μία μικρή αγορά, μία κίνηση με πολύ μεγάλη αξία…

Η «ΔΙΑΔΡΟΜΗ» αποσκοπεί μέσω των Παραγωγικών Εργαστηρίων στην προώθηση της κοινωνικής και επαγγελματικής ένταξης των μελών της (ενήλικες με ψυχικές διαταραχές και/ή ελαφρά νοητική υστέρηση), καθώς και την προαγωγή της ψυχικής υγείας και την ψυχοκοινωνική αποκατάστασή τους στην κοινότητα. Στο πρόγραμμά της συμμετέχουν 22 ενήλικες που συγκροτούν μια δυναμική και δημιουργική ομάδα.

Υπό την αιγίδα του Δήμου Περιστερίου   

Ευχαριστούμε τα Ζαχαροπλαστεία «Κάκαλης» για τα κεράσματά τους!

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ