Albatross-An eye on Workplace Learning

Η εταιρεία DigiMagix ανακοινώνει την έκδοση του περιοδικού Albatross-An eye on Workplace Learning, με σκοπό να αναδείξει τις αξιόλογες προσπάθειες που συντελούνται σήμερα στην ελληνική επιχείρηση για την εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού της.

Σε αυτό το πλαίσιο, καλωσορίζει τη συνδρομή όλων εκείνων που εμπλέκονται με τον έναν ή τον άλλον τρόπο στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη ή την εφαρμογή παραδοσιακών ή εναλλακτικών προγραμμάτων εκπαίδευσης μέσα στην ελληνική επιχείρηση και επιθυμούν να αναδείξουν τις προσπάθειές τους αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε αυτά τους τα εγχειρήματα. Καλωσορίζει επίσης τις φωνές των εκπαιδευομένων που επωφελούνται από αυτή τη διαδικασία ή εντοπίζουν κενά στην εφαρμογή της.

Σε μια εποχή, όπου πολύς λόγος γίνεται για την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας χωρίς να παρέχεται μια ουσιαστική λύση που θα τονώσει την ελληνική υγιή επιχειρηματικότητα, το περιοδικό μας φιλοδοξεί:
  • Να τονίσει την αναγκαιότητα της εκπαίδευσης μέσα στον εργασιακό χώρο για την καλλιέργεια του ανθρώπινου δυναμικού των επιχειρήσεων και κατ’ επέκταση την ανταγωνιστικότητα αυτών μέσω της παροχής ποιοτικότερων υπηρεσιών.
  • Να υπογραμμίσει τα υφιστάμενα προβλήματα στο χώρο της εκπαίδευσης μέσα στην ελληνική επιχείρηση και να ανοίξει διάλογο για την εξεύρεση λύσεων σε αυτά.
  • Να προβάλλει τα πολλά επιτυχημένα παραδείγματα-πρωτοβουλίες που εφαρμόζονται ήδη στα εκπαιδευτικά προγράμματα των επιχειρήσεων, τα οποία μπορούν να αξιοποιηθούν ως παραδείγματα καλής πρακτικής για την ευρύτερη εφαρμογή τους.
Η πρόσβαση στο περιοδικό θα είναι δωρεάν μέσω μιας ειδικά διαμορφωμένης Iστοσελίδας ενώ το πρώτο τεύχος αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο 2012.

Προσκαλούμε λοιπόν όσους δραστηριοποιούνται στο χώρο της ενδοεπιχειρησιακής εκπαίδευσης να καταθέσουν τις απόψεις και τους προβληματισμούς τους και να δημοσιοποιήσουν παραδείγματα καλών πρακτικών από την εφαρμογή καινοτόμων εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

Η αποστολή των κειμένων θα γίνεται στο E-mail: info@digimagix.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την Iστοσελίδα μας.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ