Η Γραμμή Με Αγάπη αγκαλιάζει την Ένωση Μαζί για το Παιδί

Παράδοση Χρημάτων από τη Γραμμή «Με Αγάπη» της Μαρί Κυριακού σε Ιδρύματα Παιδικής Προστασίας

Σε μια σεμνή και συγκινητική τελετή, στα γραφεία της Ένωσης Μαζί για το Παιδί, παραδόθηκαν από τη Μαρί Κυριακού, οι πρώτες επιταγές στα 12 Ιδρύματα, από τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν, στη ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΑΓΑΠΗ. Πρόκειται για την οικονομική ενίσχυση των Ιδρυμάτων μέσω του τηλεφωνικού μαραθωνίου που δημιουργήθηκε πριν από περίπου 8 μήνες,  με πρωτοβουλία της Μαρί Κυριακού και υποστηρίχθηκε από την τηλεόραση του ΑΝΤΕΝΝΑ.

Οι τηλεθεατές ανταποκρίθηκαν στην έκκληση για βοήθεια Ιδρυμάτων και Σωματείων που φιλοξενούν και συντηρούν παιδιά και τα οποία κινδυνεύουν να κλείσουν. Η Μαρί Κυριακού παραδίδοντας τις επιταγές, εξέφρασε την ικανοποίησή της για την ανταπόκριση του κόσμου σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς λέγοντας : «Χάρη στη συμμετοχή των τηλεθεατών και την ανταπόκρισή τους μπορέσαμε να βοηθήσουμε τα παιδιά και να στηρίξουμε το μεγάλο και δύσκολο έργο των Ιδρυμάτων».

Με πολύ θερμά λόγια μίλησαν για την πρωτοβουλία της Μαρί Κυριακού και του ΑΝΤΕΝΝΑ, ο Πρόεδρος της Ένωσης Μαζί για το Παιδί κ. Χρήστος Μπαρτσόκας καθώς και οι εκπρόσωποι των Ιδρυμάτων που παρέλαβαν τις επιταγές.

Από την Πρωτοβουλία της εκπομπής «Με Αγάπη» ενισχύθηκαν συνολικά 14 ιδρύματα και σωματεία παιδικής προστασίας ενώ στην τελετή παράδοσης παρευρέθηκαν εκπρόσωποι από τους 10 φορείς της Ένωσης Μαζί για το Παιδί, τη Φλόγα και την Αμυμώνη.

Η Μαρί Κυριακού, υποσχέθηκε ότι πάντα θα στέκεται στο πλευρό τους και επεσήμανε ότι η ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΑΓΑΠΗ συνεχίζεται για  την οικονομική ενίσχυση άλλων 10 Ιδρυμάτων και Οργανισμών, που στηρίζουν παιδιά αλλά και αστέγους.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ