Ο Γιώργος Καράμπελας αποχωρεί από την Κωτσόβολος

Δώδεκα χρόνια μετά την ένταξή του στο δυναμικό του (τότε) Ομίλου Κωτσόβολος, ο Διευθυντής Μάρκετινγκ για την Dixons South-East Europe Γιώργος Καράμπελας αποχωρεί…

Μετά από 12 χρόνια, ο Διευθυντής Marketing για τη Dixons South-East Europe Γιώργος Καράμπελας, αποχωρεί από την Κωτσόβολος. Όπως αναφέρει σε σχετική δήλωση του «ήρθε η στιγμή να ξεκινήσω ένα καινούργιο κύκλο, διαφορετικό από αυτό που έκανα μέχρι σήμερα».

Σημειώνεται πως ο  Γιώργος Καράμπελας ανήκει στο δυναμικό της εταιρείας από το 1999  όταν και εντάχθηκε στον (τότε) Όμιλο Κωτσόβολος ως Area Manager της Αλυσίδας Ραδιοαθήναι και στη συνέχεια των αλυσίδων Κωτσόβολος και One Way. Μεταξύ 2002 και 2004 κατείχε τη θέση του Advertising Director στον όμιλο ενώ τον Ιανουάριο του 2005 ανέλαβε καθήκοντα Διευθυντή Marketing για τη Dixons South-East Europe (τότε όμιλος DSGi Ελλάδος), Στο παρελθόν έχει εργαστεί στο τμήμα Marketing της Αλυσίδας Σούπερ Μάρκετ ΑΤΛΑΝΤΙΚ και στο τμήμα πωλήσεων της BINGO Α.Ε.

Ο κ. Καράμπελας είναι κάτοχος Bachelor of Science in Business Administration από το Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος (Deree) και κάτοχος International M.B.A του University of Glamorgan.

Επιπλέον, είναι μέλος του Ινστιτούτου Επικοινωνίας καθώς και του Windsor Leadership Trust. Τέλος, είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Διαφημιζομένων Ελλάδος, ενώ παλαιότερα ήταν Εκπαιδευτής στο University of Wales.

Πηγή: advertising.gr.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ