ΜΗΤΕΡΑ: Προσφορά από τη Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής

Έκπτωση 20% για έναν κύκλο εξωσωματικής γονιμοποίησης στη Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής (IVF) του νοσοκομείου ΜΗΤΕΡΑ και μία δωρεάν επίσκεψη σε διαιτολόγο και ψυχολόγο, θα λάβουν όλα τα ζευγάρια που θα επιλέξουν να παραβρεθούν στο Αμφιθέατρο «Ν. Λούρος» στο ΜΗΤΕΡΑ την Κυριακή, 18 Μαρτίου 2012 από τις 10:00 το πρωί έως τη 13:00 το μεσημέρι, στο πλαίσιο διημερίδας με θέμα «Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή – Νέοι Ορίζοντες» που διοργανώνει η Μονάδα IVF.

Η ενημέρωση του κοινού την Κυριακή, 18 Μαρτίου έχει ως στόχο να δοθεί ένα ανοιχτό βήμα διαλόγου στα ζευγάρια που επιθυμούν να ενημερωθούν για τις νέες τεχνικές και τους παράγοντες που επηρεάζουν την αποτελεσματικότητα της εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Τα ζευγάρια που επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή, μπορούν να τηλεφωνούν από τις 08:00 το πρωί έως τις 18.00 το απόγευμα (Τετάρτη, 14 Μαρτίου έως Παρασκευή, 16 Μαρτίου) και έως τις 15:00 το μεσημέρι (Σάββατο, 17 Μαρτίου) στη Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής ΜΗΤΕΡΑ, στα τηλέφωνα 210 686 9827 και 210 686 9830. Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2012.

Την πρώτη ημέρα της διημερίδας, το Σάββατο 17 Μαρτίου θα συζητηθούν όλες οι νεότερες εξελίξεις στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή και συγκεκριμένα οι επιστημονικές ενότητες:
  • Η μέθοδος lapse-φωτογραφίζοντας λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του εμβρύου
  • Εξερευνώντας τα μυστικά της εμφύτευσης-3D εικόνες
  • Microfluidics-Το μέλλον στην καλλιέργεια των εμβρύων
  • Νέες εξελίξεις στην ωοθηκική διέγερση
  • Διατήρηση γονιμότητας και μελλοντικές εξελίξεις στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή
Τις παραπάνω ενότητες θα αναπτύξουν διακεκριμένοι  ιατροί, τόσο από την Ελλάδα όσο και το εξωτερικό, όπως ο Georg Griesinger, Καθηγητής Γυναικολογικής Ενδοκρινολογίας & Αναπαραγωγικής Ιατρικής, Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Schleswig- Holstein, Γερμανία, ο Gary Smith, Καθηγητής Μοριακής Φυσιολογίας Τμημάτων Μαιευτικής/ Γυναικολογίας & Διευθυντής του προγράμματος Αναπαραγωγικών Επιστημών, Πανεπιστήμιο Michigan, USA και ο Υiorgos Nikas, Γυναικολόγος, Ερευνητής της φυσιολογίας Αναπαραγωγής.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ