Βράβευση Προέδρου ΕΛΕΠΑΠ από International Propeller Club

Η Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ κ. Μαριάννα Μόσχου βραβεύτηκε από το International Propeller Club για την προσφορά της στο κοινωνικό σύνολο, ως Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ και Γενική Γραμματέας του International Propeller Club.

Ομιλία κ. Μόσχου:

Σας ευχαριστώ πολύ για τη μεγάλη τιμή! Πράγματι, ομολογώ ότι απήλαυσα το ρόλο μου ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου (ως Γενική Γραμματέας) του διακεκριμένου Propeller club! Ήταν μια δημιουργική περίοδος αμέσως μετά το τέλος της επαγγελματικής μου θητείας στη Citibank. Συνευρισκόμουνα με παλιούς και νέους φίλους από το χώρο των ναυτιλιακών επιχειρήσεων, συζητώντας για τα τρέχοντα ζητήματα του κλάδου της ναυτιλίας; ένα από τα πιο σημαντικά… την προώθηση της ασφάλειας στη θάλασσα με καλύτερες πρακτικές μέσα από τις πρωτοβουλίες του Propeller Club για το σύστημα AMVER!

Η ΕΛΕΠΑΠ -Ελληνική Εταιρία Προστασίας Αναπήρων Παίδων- για όσους θέλουν να μάθουν περισσότερα για το Μη Κερδοσκοπικό αυτό φορέα, είναι για μένα, στάση ζωής μετά από τη Citibank! Το μήνυμα προσφοράς εθελοντικής δουλειάς με απόλυτη συνέπεια, ομαδική εργασία, και επαγγελματισμό, σήμερα περισσότερο από ποτέ, το χρειάζεται η Ελλάδα. Πιστέψτε με «δίνεις και ιδιαίτερη ικανοποίηση! Είναι ουσιαστική ολοκλήρωση! Ευχαριστώ για την οικονομική στήριξη της ΕΛΕΠΑΠ. Παρακαλώ τηλεφωνείστε μας ή επισκεφθείτε την ΕΛΕΠΑΠ ηλεκτρονικά!

Σας ευχαριστώ και πάλι για την μεγάλη τιμή αυτής της βράβευσης. Το αξίζουν το προσωπικό και οι Φίλοι της ΕΛΕΠΑΠ.

Ας συνεχίσουμε να χαμογελάμε με συγκρατημένη αισιοδοξία. 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ