Εορτασμός της Ημέρας Νερού στο Πάρκο Α.Τρίτσης

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού (22η Μαρτίου) η Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ» διοργάνωσε την «Ημέρα Νερού» το Σάββατο, 17 Μαρτίου 2012 στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης», για τα παιδιά των εργαζομένων των εταιρειών Interamerican και Mellon Technologies που αποτελούν υποστηρικτές του έργου του φορέα.

Η εκδήλωση για την Ημέρα Νερού στόχευσε στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση μικρών και μεγάλων συμμετεχόντων για την σημαντικότητα του νερού για τον άνθρωπο και την φύση. Η εκδήλωση ξεκίνησε με έναν περίπατο προς την κεντρική λίμνη του πάρκου όπου υπήρξε συζήτηση για τον κύκλο του νερού, τους τρόπους εξοικονόμησής του και τρόπους αποφυγής της μόλυνσης των υδάτων. Έπειτα στον χώρο όπου πραγματοποιείται το πρόγραμμα «Στο Βάθος …Κήπος!» της «ΕΔΡΑΣ» τα παιδιά συμμετείχαν σε θεατρικά σκετσάκια για τον κύκλο του νερού, έκαναν πειράματα με το νερό και κατασκεύασαν  πράσινες φατσούλες με χώμα, σπόρους και άμμο!

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την επιστροφή στο κτίριο του Δικτύου Εθελοντών όπου μοιράστηκαν σε όλα τα παιδιά φυτώρια λαχανικών και αρωματικών λουλουδιών.
    
<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ