1η συνάντηση αποφοίτων ΕΛΕΠΑΠ – Ξεκίνημα για «ενήλικα βήματα ζωής» στην ΕΛΕΠΑΠ

Στις 16 Μαρτίου στις 15:00, 24 απόφοιτοι της ΕΛΕΠΑΠ έδωσαν το παρών στην πρόσκλησή μας για μια πρώτη συνάντηση επανασύνδεσης και γνωριμίας με στόχο να πραγματοποιηθεί το όραμα της ΕΛΕΠΑΠ για «ενήλικα βήματα ζωής». «Με την πρόσφατη αλλαγή του καταστατικού της ΕΛΕΠΑΠ και τη δική σας συμβολή θα μπορέσουμε να ξεκινήσουμε με στοχευμένες δράσεις οι οποίες θα προάγουν τις δικές σας επιθυμίες, θα αξιοποιούν τις δικές σας εμπειρίες, γνώσεις, ικανότητες και θα καλύπτουν δικές σας ανάγκες», τόνισε η πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ.   

Οι συμμετέχοντες αντιπροσώπευαν διαφορετικές ηλικιακές ομάδες, άτομα που μόλις τελείωσαν το σχολείο, που είναι φοιτητές, που εργάζονται, που απασχολούνται δημιουργικά, σε διαφορετικά επίπεδα αυτονόμησης, κινητικής  λειτουργικότητας και ένταξης. Συγκινητική ήταν η αγάπη που έδειξαν οι απόφοιτοι γυρίζοντας στους χώρους της ΕΛΕΠΑΠ, η ανταπόκρισή τους για τη δημιουργία μιας Λέσχης Αποφοίτων, η συνεισφορά τους στη ενίσχυση της κοινωνικής ευαισθητοποίησης και η πρόταση να θέσουν τους εαυτούς  τους ως παράδειγμα για τα σημερινά παιδιά που παρακολουθούν τα προγράμματα  της ΕΛΕΠΑΠ.

Δημιουργήθηκαν ομάδες δραστηριοποίησης με προτεραιότητα την ομάδα Ραδιοφωνικού Σταθμού, Ομάδα κοινωνικής Ευαισθητοποίησης, Ομάδα Αυτόνομης Διαβίωσης, και  Ομάδα Χορού οι οποίες αναζητούν και άλλα ενδιαφερόμενα μέλη αποφοίτων της ΕΛΕΠΑΠ στα τηλέφωνα επικοινωνίας 210 722 7758.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ