Διευρυμένα Καθήκοντα για τον Κώστα Στράτη

Από την 1η Απριλίου ο Εμπορικός Διευθυντής της Dixons South-East Europe A.E.B.E. (Κωτσόβολος) κ. Κώστας Στράτης, ανέλαβε επιπλέον καθήκοντα ως επικεφαλής της Διεύθυνσης Marketing της εταιρείας.

Στο πλαίσιο εσωτερικής αναδιάρθρωσης των δομών της εταιρείας, πλέον τα στελέχη της Διεύθυνσης Marketing της Κωτσόβολος αναφέρονται απευθείας στον Εμπορικό Διευθυντή της εταιρείας.

Με αφορμή την ανάληψη των νέων διευρυμένων καθηκόντων του στην εταιρεία ο κ. Κώστας Στράτης, δήλωσε: «Αναλαμβάνοντας τη θέση του επικεφαλής της Διεύθυνσης Marketing της Κωτσόβολος, είμαι στην ευχάριστη θέση να συνεργάζομαι πλέον απευθείας με μια σειρά εξαιρετικών συναδέλφων και επαγγελματιών που διαχειρίζονται εδώ και χρόνια με επιτυχία την επικοινωνία των brands μας με τους καταναλωτές. Είμαι σίγουρος ότι αυτή η επικοινωνία θα βελτιώνεται συνεχώς, διασφαλίζοντας ότι είμαστε σταθερά δίπλα στους πελάτες μας και αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες τους ώστε να μπορούμε να τους προσφέρουμε πάντα ολοκληρωμένες λύσεις».

Ο  κ. Στράτης, ανέλαβε καθήκοντα Εμπορικού Διευθυντή στην Dixons South-East Europe A.E.B.E. (τότε όμιλος DSGI  Ελλάδος) το 2009, προερχόμενος από τη θέση του Εμπορικού Διευθυντή στον τομέα των Συσκευών Ήχου & Εικόνας.

O κ. Στράτης είναι κάτοχος MBA από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και πτυχίου Πληροφορικής από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ