Το «άλλο» Ράλλυ Ακρόπολης

Φανταστήκατε ποτέ ένα WRC με δύο τροχούς; Το Ράλλυ Ακρόπολης και η Fidusa, μια ελληνική εταιρεία κατασκευής χειροποίητων αγωνιστικών ποδηλάτων με έδρα τη Ρόδο, προχώρησαν στη δημιουργία τριών ποδηλάτων βουνού, αφιερωμένων στους Κατασκευαστές του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ. Καθένα μοναδικό και ξεχωριστό, βαμμένο στα χρώματα των Citroen Total WRT, Ford WRT και WRC Team MINI Portugal, αφού υπογραφεί από έναν οδηγό εκ των τριών εργοστασίων, θα εκτεθεί στο χώρο του Service Park, στη Σχολή Μηχανικού στο Λουτράκι, καθόλη τη διάρκεια του αγώνα.

Παράλληλα, τα τρία ποδήλατα θα δημοπρατηθούν, δίνοντας την ευκαιρία σε έναν ή περισσότερους θεατές ή άλλους ενδιαφερόμενους να κάνουν δικό τους το κάθε συλλεκτικό κομμάτι.

Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν για τη στήριξη του έργου και των σκοπών της ΕΛΕΠΑΠ, Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παίδων, www.elepap.gr, που φέτος συμπληρώνει 75 χρόνια προσφοράς στο παιδί με αναπηρία και την οικογένειά του.

Σ’αυτή την τόσο δύσκολη πραγματικά οικονομικά περίοδο για όλους μας, η ΕΛΕΠΑΠ κλονίζεται από τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θέλει να στερήσει από τα παιδιά της με αναπηρία, τα «Βήματα Ζωής», που το αποκαταστασιακό πρόγραμμα τους προσφέρει.

Η δημοπρασία θα ξεκινήσει την Τετάρτη, 24 Μαΐου και θα διεξαχθεί αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας αγοραπωλησιών www.ricardo.gr που σαν μέλος αυτής της συνεργασίας δε θα λάβει την προβλεπόμενη προμήθεια.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ