Ένα ακόμη νέο κατάστημα για την ΑΒ Βασιλόπουλος

Στον Ωρωπό άνοιξε το νέο κατάστημα της Αλυσίδας

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, πιστή στη δέσμευσή της για συνέπεια και συνέχεια στην επενδυτική δραστηριότητά της και τη φετινή χρονιά παρά τις ιδιαίτερες προσκλήσεις της ελληνικής αγοράς, εγκαινιάζει το πρώτο της κατάστημα στον Ωρωπό.

Το νέο κατάστημα, που βρίσκεται επί των οδών Λ. Χαλκουτσίου & Φαφούτη και που από την Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2012 είναι ανοιχτό στο καταναλωτικό κοινό, διαθέτει 1.500 τ.μ. χώρο πώλησης σε ένα επίπεδο, εφτά ταμεία, 160 θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτων και απασχολεί 45 άτομα προσωπικό. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο κατάστημα είναι μια ακόμη σημαντική επένδυση της εταιρείας η οποία συνεχίζει το αναπτυξιακό της πλάνο, ενισχύοντας την τοπική κοινωνία και δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας για την περιοχή. 

Η μοναδική ποικιλία ποιοτικών προϊόντων της ΑΒ, στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς, οι άνετοι χώροι του καταστήματος, ο σύγχρονος εξοπλισμός και φυσικά το άριστα καταρτισμένο προσωπικό της ΑΒ, μετατρέπει τα ψώνια των κατοίκων και επισκεπτών του Ωρωπού, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, σε μια μοναδική εμπειρία!


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ