Μυτιληναίος: Η ΜΕΤΚΑ στο πλευρό των τριών πρωταθλητών κολύμβησης στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Λονδίνο 2012»

Η ΜΕΤΚΑ, πιστή στη δέσμευσή της για ενίσχυση του αθλητισμού, στάθηκε αρωγός στο πλευρό των τριών Ελλήνων πρωταθλητών κολύμβησης, χορηγώντας τη δύσκολη και σημαντική προετοιμασία τους για τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες «Λονδίνο 2012».

Η εταιρεία στήριξε και στηρίζει ενεργά τους 2 πρωταθλητές κολύμβησης open water Σπύρο Γιαννιώτη και Μαριάννα Λυμπερτά και τον Παραολυμπιονίκη κολυμβητή Χαράλαμπο Ταϊγανίδη, που θα αγωνιστεί με την εθνική ομάδα κολύμβησης στα 50μ ελεύθερο και 100μ ύπτιο, οι οποίοι με την αυταπάρνησή τους και τη σκληρή καθημερινή δουλειά αντιπροσωπεύουν επάξια την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στο πλαίσιο αυτό, και θέλοντας να εμψυχώσει τους αθλητές λίγο πριν την αναχώρηση τους για τους αγώνες τους, η ΜΕΤΚΑ διοργάνωσε, την Τετάρτη, 1 Αυγούστου στα γραφεία της, αποχαιρετιστήρια τελετή με σκοπό να ευχηθεί από κοντά «καλή επιτυχία» στους έλληνες πρωταθλητές.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Σπύρος Γιαννιώτης δήλωσε: «Ένα βήμα πριν από τους αγώνες και φεύγουμε γεμάτοι θέληση και δύναμη για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η υποστήριξη όλων των Ελλήνων, αλλά και η ξεχωριστή στήριξη της ΜΕΤΚΑ και των ανθρώπων της, μας δίνει το μεγαλύτερο κίνητρο για τη νίκη».

Από την πλευρά της η Μαριάννα Λυμπερτά συμπλήρωσε: «Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω το χορηγό μας, τη ΜΕΤΚΑ, που πίστεψε σε εμάς και ήταν στο πλευρό μας, καθώς και όλους τους ανθρώπους που βρέθηκαν σήμερα εδώ για να μας εμψυχώσουν και να μας αποχαιρετήσουν δίνοντας μας επιπλέον ενέργεια για σπουδαίες επιδόσεις».

«20 ημέρες πριν την αναχώρηση μου για τους Παραολυμπιακούς του Λονδίνου, λόγω της εντατικής μου προπόνησης στη Θεσσαλονίκη δε μπόρεσα να παρευρεθώ στην εκδήλωση. Ευχαριστώ όμως τη ΜΕΤΚΑ για τη χορηγία που μου έχει προσφέρει σε μια δύσκολη χρονική στιγμή για τη χώρα μας, έτσι ώστε να μπορέσω να έχω όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα στους Παραολυμπιακούς αγώνες» δήλωσε ο Χαράλαμπος Ταϊγανίδης.

Περισσότερες πληροφορίες για τους αθλητές και τη συμμετοχή τους στους αγώνες μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω link: http://athlites.metka.gr/.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ