Διευρυμένα Καθήκοντα για τον Chris Matthews

O Διευθύνων Σύμβουλος της Dixons South-East Europe (Κωτσόβολος) αναλαμβάνει προσωρινά επικεφαλής της Βόρειας Ευρώπης για τον Όμιλο Dixons διατηρώντας παράλληλα και τη θέση του στην ελληνική αγορά

Από την 28η Σεπτεμβρίου ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Dixons South-East Europe AEBE (Κωτσόβολος) κ. Chris Matthews, ανέλαβε προσωρινά καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου για τις αγορές της Βόρειας Ευρώπης μέχρι να αναλάβει το ρόλο του, στις 3 Ιανουαρίου 2013, ο νέος επικεφαλής Βόρειας Ευρώπης κ. Jaan Ivar Semlitsh. Σε αυτό το διάστημα ο κ. Matthews θα διατηρεί και τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου για την ελληνική αγορά, παραμένοντας επικεφαλής και υπεύθυνος για την επιτυχημένη πορεία της εταιρείας στην Ελλάδα.

Η τοποθέτηση αυτή του κ. Matthews σε μια τόσο υπεύθυνη και νευραλγική θέση είναι αποτέλεσμα της θετικής πορείας που έχει ήδη σημειώσει ως επικεφαλής της εταιρείας στη χώρα.

Δεδομένων των δύσκολων οικονομικά συνθηκών που επικρατούν στην Ελλάδα – όπου η Dixons διατηρεί τα εμπορικά σήματα Κωτσόβολος, ElectroWorld και Support 360° – η εικόνα και τα μεγέθη της εταιρείας βρίσκονται σε πολύ καλά επίπεδα ενώ το μερίδιο της στην αγορά βαίνει συνεχώς αυξανόμενο.

Ο κ. Matthews ανέλαβε καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου για τη Dixons South-East Europe τον Ιανουάριο του 2009, προερχόμενος από τη θέση του Εμπορικού Διευθυντή.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ