Το νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ εκπροσωπεί την Ελλάδα στα «European Business Awards 2012/13»

Το ΥΓΕΙΑ είναι το μοναδικό νοσοκομείο στην Ελλάδα και μεταξύ των 14 κορυφαίων εταιρειών που εκπροσωπούν τη χώρα μας στον έγκριτο πανευρωπαϊκό διαγωνισμό «European Business Awards 2012/13».

Το νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ διαγωνίστηκε στην κατηγορία για το βραβείο «Employer of the Year» για τον καλύτερο εργοδότη της χρονιάς και πέρασε με επιτυχία στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού των European Business Awards, μεταξύ των ελληνικών επιχειρήσεων που είχαν θέσει υποψηφιότητα.

Όπως ανακοινώθηκε στη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στην κατοικία του Βρετανού πρέσβη, Dr. David Landsman, οι 14 τελικές εθνικές υποψηφιότητες (National Champions), θα αξιολογηθούν από ένα πάνελ κριτών, οι οποίοι θα απονείμουν τον τίτλο Ruban D’ Honneur. Οι τελικοί νικητές θα ανακοινωθούν σε μια εορταστική τελετή απονομής, τον Απρίλιο του 2013. Την αξιολόγηση των εταιρειών έχει αναλάβει η διεθνής κριτική επιτροπή των European Business Awards, στην οποία μετέχουν σημαντικές προσωπικότητες του επιχειρηματικού και ακαδημαϊκού κλάδου πανευρωπαϊκά.

Ο θεσμός των European Business Awards (www.businessawardseurope.com) πραγματοποιείται για 6η συνεχή χρονιά και αναγνωρίζεται ευρέως ως το προσκήνιο για τις πλέον δυναμικές εταιρείες της Ευρώπης. Στόχος του είναι να αναδεικνύει την πρόοδο επιχειρήσεων που διακρίνονται για την καινοτομία και την επίτευξη μέγιστων εμπορικών αποτελεσμάτων, ενώ παράλληλα αναλαμβάνουν υπεύθυνη δράση και επηρεάζουν θετικά το κοινωνικό περιβάλλον μέσα στο οποίο δραστηριοποιούνται. Μέχρι στιγμής, έχει αναδείξει μερικές από τις λαμπρότερες επιχειρήσεις της Ευρώπης, με κριτήριο την ικανότητά τους να εφαρμόζουν τις τρεις βασικές αρχές: καινοτομία, επιχειρησιακή υπεροχή και βιωσιμότητα.

Όπως δήλωσε η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, κ. Αρετή Σουβατζόγλου: «Η διάκριση του ΥΓΕΙΑ ως εκπροσώπου της Ελλάδας στον έγκριτο αυτό θεσμό αποτελεί για εμάς μια ξεχωριστή αναγνώριση. Δραστηριοποιούμαστε για περισσότερα από 35 χρόνια στον κλάδο υγείας και η αναγνώρισή μας ως μια από τις κορυφαίες επιχειρήσεις στη χώρα μας αλλά και στον τομέα μας είναι μεγάλη τιμή για εμάς.»

Σχετικά με τα European Business Awards:
Ο θεσμός των European Business Awards, ο πιο προβεβλημένος και σημαντικός διαγωνισμός επιχειρηματικών βραβείων στην Ευρώπη, αναγνωρίζει και επιβραβεύει την επιχειρηματική αριστεία, τις καλές πρακτικές και την καινοτομία σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και ανοιχτή σε οργανισμούς κάθε μεγέθους και κλάδου δραστηριότητας.

Σε ό, τι αφορά την ευρωπαϊκή επιχειρηματική κοινότητα, ο θεσμός των European Business Awards εξυπηρετεί τρεις βασικούς στόχους:
  • Αναδεικνύει καλές πρακτικές που αποτελούν έμπνευση για την επιχειρηματική κοινότητα
  • Επιβραβεύει και αναγνωρίζει την επιτυχία οργανισμών και ατόμων
  • Δημιουργεί, μέσα από τα case studies των οργανισμών που βραβεύονται, ένα ευρύτερο πλαίσιο σπουδής.
Μια καινοτόμα, ισχυρή και αναπτυσσόμενη επιχειρηματική κοινότητα συμβάλλει στην επιτυχία και ευημερία της Ευρώπης.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ