To MBA International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών συνεργάζεται με τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό NETWORK για την παροχή υποτροφίας

Το MBA International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών συνεργάζεται με τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό NETWORK για την παροχή υποτροφίας αξίας 2.000 ευρώ σε σπουδαστή του Οργανισμού, ο οποίος θα επιτύχει GMAT σκορ μεγαλύτερο από 650 και θα γίνει δεκτός στο πρόγραμμα ΜΒΑ International για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014.

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός NETWORK ιδρύθηκε το 1991 και αποτελεί το μεγαλύτερο Κέντρο Προετοιμασίας για Μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα με υποκαταστήματα στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Το NETWORK προσφέρει υψηλής ποιότητας προετοιμασία για GMAT, TOEFL, IELTS και GRE, και εξατομικευμένη εκπαίδευση βασισμένη στο τρίπτυχο, Διδασκαλία στην τάξη, Εξάσκηση μέσω Η/Υ & Ιδιαίτερα Μαθήματα. Επιπλέον είναι εξουσιοδοτημένο εξεταστικό κέντρο TOEFL iBT από την ETS. Επίσης, προσφέρει συμβουλευτική υπηρεσία αιτήσεων σε υποψήφιους για μεταπτυχιακές σπουδές MSc / MA / MBA στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις Η.Π.A, τον Καναδά, την Ευρώπη, την Ελλάδα αλλά και την Ασία και την Αυστραλία.

Η τελική επιλογή του υποτρόφου θα γίνει από το μεταπτυχιακό πρόγραμμα MBA International, με βάση το υψηλότερο GMAT σκορ και τα υπόλοιπα κριτήρια εισαγωγής στο πρόγραμμα.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι υποψήφιοι από την Αθήνα μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 210 748 8131 ή στο E-mail: athens@network.gr, ενώ αντίστοιχα οι υποψήφιοι από τη Θεσσαλονίκη στο τηλέφωνο 2310 240 394 ή στο E-mail: salonica@network.gr.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ