Εντυπωσιακή η παρουσία της ΕΛΕΠΑΠ και στο φετινό 30ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθήνας

Όλοι ήμασταν εκεί!!!

Την Κυριακή, 11 Νοεμβρίου, στο Παναθηναϊκό Στάδιο, με τη στήριξη της Wind Running Team, δόθηκε ένας ακόμα αγώνας ζωής από όλους τους φίλους και τις φίλες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΕΛΕΠΑΠ και έτρεξαν με όλη τους την ψυχή για να προσφέρουν «Βήματα Ζωής» στα παιδιά με αναπηρία.

362 δρομείς έτρεξαν για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ!!!

Μας συγκινήσατε, μας κάνατε και δακρύσαμε… ΜΠΡΑΒΟ!

ΜΠΡΑΒΟ…
  • Στους Πρεσβευτές της Wind που έτρεξαν για την ΕΛΕΠΑΠ και τα παιδιά της, τους νέους φίλους του Ιδρύματος, που με τόση αγάπη αγκάλιασαν τη μεγάλη μας προσπάθεια.
  • Στους συνεργάτες του Ιδρύματος Αλέξανδρος Σ.Ωνάσης και της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών που είναι πάντα κοντά μας, με αφοσίωση και αγάπη.
  • Σε όλους τους αγαπημένους φίλους και φίλες από τη Citi, που για άλλη μια φορά στάθηκαν στο πλευρό μας, όχι μόνο ως δρομείς, στα 5 στα 10 και στα 42 km, αλλά και ως εθελοντές, σηκώνοντας ψηλά τη σημαία της ΕΛΕΠΑΠ, μπροστά από τον Ευαγγελισμό!
  • Στους συνεργάτες της Danaos Shipping, χορηγού μας στο Μαραθώνιο για δεύτερη συνεχή χρονιά .
  • Στα Εκπαιδευτήρια της ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ, σε όλους τους μαθητές, τις μαθήτριες , τους καθηγητές και τις καθηγήτριες που μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους.
  • Στους ανθρώπους της KPMG, που για δεύτερη συνεχή χρονιά έτρεξαν μαζί μας.
  • Στα Εκπαιδευτήρια ΚΩΣΤΕΑ-ΓΕΙΤΟΝΑ, μαθητές, μαθήτριες, καθηγητές και καθηγήτριες που εμψύχωσαν τους Μαραθωνοδρόμους μας, δίνοντας το δυναμικό παρόν τους στο Μαραθώνα και την Αγία Παρασκευή.
  • Στους Γονείς των Παιδιών μας και στο Προσωπικό της ΕΛΕΠΑΠ που έδωσαν δύναμη και παλμό στο Στάδιο και την Κερκίδα.
  • Σε όλους τους φίλους και τις φίλες που μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους, και έκαναν ακόμα μεγαλύτερη την Ομάδα της Wind Running Team.
Στους 140  εθελοντές!!!… που γέμισαν το Στάδιο, φορώντας τη μπλούζα και το καπέλο της ΕΛΕΠΑΠ.

Χάρη σε όλους εσάς ζήσαμε μια μοναδική μέρα!!!

Η ΕΛΕΠΑΠ, ανανεώνει το ραντεβού της με όλη την ομάδα των δρομέων και των εθελοντών της, για τον επόμενο Κλασικό Μαραθώνιο, σ’ένα χρόνο από τώρα, με τη δέσμευση ότι η ομάδα της ΕΛΕΠΑΠ, θα γίνει ακόμα μεγαλύτερη και θα συμπεριλάβει όλους τους φίλους και τις φίλες  που φέτος δεν κατάφεραν να είναι κοντά της, λόγω των περιορισμένων θέσεων.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας!!!

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ