Ύμνος Εθελοντισμού και Αλληλεγγύης η φετινή χριστουγεννιάτικη αγορά της ΕΛΕΠΑΠ

Η ΕΛΕΠΑΠ, για τρίτη συνεχή χρονιά, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία, το καθιερωμένο πλέον Χριστουγεννιάτικο Βazaar της, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Αττικό Μετρό στο Σύνταγμα, τη Δευτέρα, 10 και την Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου, από τις 10:00 το πρωί έως τις 8:00 το βράδυ, για την στήριξη του  πολυετούς έργου της. Φέτος η ΕΛΕΠΑΠ συμπληρώνει 75 χρόνια προσφοράς στο Παιδί με Αναπηρία και την Οικογένειά του.

Χριστουγεννιάτικα δώρα & στολίδια, είδη σπιτιού, πορσελάνες, κοσμήματα, καλλυντικά, βιβλία, καλάθια με ποτά, χειροποίητα γλυκά και μαρμελάδες, καθώς και το Γούρι της ΕΛΕΠΑΠ για το 2012, συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον των εκατοντάδων Αθηναίων που στήριξαν με τις αγορές τους τα «Βήματα Ζωής» των Παιδιών με Αναπηρία, των Παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ.

Οι εθελοντές της ΕΛΕΠΑΠ για άλλη μια φορά έδωσαν το δικό τους δυναμικό παρόν, αποδεικνύοντας τη δύναμη της προσφοράς και της  ανθρώπινης αλληλεγγύης.

Η ΕΛΕΠΑΠ και τα παιδιά της ευχαριστούν για άλλη μια φορά τους πιστούς φίλους εθελοντές, συνεργάτες, τριες των:

-Ιδρύματος «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Σ.ΩΝΑΣΗΣ»
-Ιδρύματος Σ.Ο.Φ.Ι.Α
-ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
-KPMG
-Bank of America
-XEN
-Αμερικανικής Πρεσβείας

καθώς και τους:
-φοιτητές της Κρητικής Εστίας
-αποφοίτους Σχολής Μωραΐτη
-γονείς, συγγενείς και φίλους διεύθυνσης και διοίκησης ΕΛΕΠΑΠ, αλλά και τους πάντα πιστούς και αγαπητούς υποστηρικτές του Ιδρύματος.

Η ΕΛΕΠΑΠ, ευχαριστεί επίσης όλους τους προμηθευτές των Εταιριών που με τα προϊόντα τους στόλισαν τα χριστουγεννιάτικα τραπέζια του Bazaar της.

Η κοινωνία χρειάζεται την ΕΛΕΠΑΠ και η ΕΛΕΠΑΠ την κοινωνία για να μπορεί να συνεχίζει να υπηρετεί το όραμά της.

1 ευρώ στα 2 ευρώ που χρειάζεται η ΕΛΕΠΑΠ, εξαρτώνται από τη στήριξη της κοινωνίας.
  
<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ